Prodej rodinného domu, Svatý Mikuláš, 162 m2 (ID: 3402511)

Svatý Mikuláš

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Svatém Mikuláši

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji devět let starý rodinný dům s bazénem, na vlastním pozemku 924m2 o dispozici 6+k1 s podlahovou plochou domu 162m2 v obci Svatý Mikuláš.
Dispozici domu tvoří v přízemí technická místnost, spíž, , koupelna se sprchovým koutem, velký obývací pokoj s kuchyňí, dva dětské pokoje, samostatná toaleta. V patře domu se pak nacházejí dvě samostatné ložnice, pracovna, komora, horní koupelna s atraktivní, samostatně stojící vanou a šatna. Toaleta v patře je také samostatná. V horních ložnicích osazena klimatizační jednotka. Atraktivní kuchyňská linka.
Odpad je svedený do kanalizace, vytápění domu je elektrické pomocí deskových radiátorů. V koupelnách podlahové vytápění. Ohřev vody pomocí elektrického bojleru. Střecha z betonových tašek Lindab.
Dům vyroben z tvárnicových bloků Ytong, zateplen kontaktním systémem z polystyrénových desek. Plastová okna, na podlahách plovoucí podlaha a keramická dlažba.
Nízké měsíční náklady.
Dům je umístěn na konci zástavby rodinných domů na kraji obce.

Kutná hora vzdálena 5 Km, Praha 80 km.

Přijďte se podívat na svůj budoucí domov.
Dům je nabízen v rámci insolvenčního řízení, nebude tedy zatížen žádnými závazky.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Svatý Mikuláš
ID
0202-NP02643
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
927 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 95 lidí

Prodejce

Jiří Vesecký, MBA

Jiří Vesecký, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svatém Mikuláši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu