Prodej komerční nemovitosti, Suchdol nad Odrou, Komenského, 3804 m2 (ID: 3402591)

Komenského, Suchdol nad Odrou

25 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 120 525 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Suchdolu nad Odrou

Informace k nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí k prodeji s výraznou slevou formou prodeje 100% obchodního podílu ve společnosti s ručením omezeným, komerční areál v centrální části městyse Suchdol nad Odrou. Nemovitosti leží na oploceném resp. uzavřeném pozemku o ploše 11.584 m2. Předmětem prodeje je soubor nemovitostí, a to – administrativní budova, budova skladů vč. ubytovny s kapacitou 13 lůžek, budova dílen a budova technického zázemí. Dále předmětem prodeje je vnější parkoviště pro 9 automobilů, zpevněné plochy ve dvorní části, váha pro nákladní automobily, plocha pro mytí vozidel. V souboru nemovitostí se nachází šatny a sociální zařízení pro max. 50 osob, služební byt o dispozici 3+1 s vlastním vstupem, 8 kanceláří, společenská místnost a sociální zařízení. Nemovitosti mají vlastní studnu s pitnou vodou a jsou vytápěny plynovými kotly, novým kotlem na tuhá paliva v emis. třídě 5.
Zastavěná plocha všech nemovitostí je 2.233 m2, užitná plocha všech nemovitostí je 3.804 m2.
Objekt je vybaven kamerovým systémem. Pozemek je rovinatý, uzavřený s dostatkem parkovacích míst.
Budovy nemovitostí byly původně majetkem Kunínského panství, a následně byly využívány JZD. V 90. letech prošly zásadní rekonstrukcí. Budovy nejsou památkově chráněny. Podmínkou prodeje je zachování hlavní, vstupní budovy do areálu.
Nemovitost je vhodná jako areál stavební společnosti, nebo jako ubytovací a stravovací zařízení, hotel, sídlo firmy, zdravotnické zařízení, rehabilitační a wellness centrum, případně na bydlení…
Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této komerční nemovitosti - společnosti. Pro více informací kontaktujte naši společnost.
Ev. číslo: 139040

Parametry nemovitosti

Cena
25 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Komenského, Suchdol nad Odrou
ID
139040
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
3804 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality holding plus

Slavíkova 6142/18d, Ostrava, Poruba

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Radim Štenzel

Ing. Radim Štenzel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Suchdolu nad Odrou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu