Prodej bytu 1+1, Brno, 35 m2 (ID: 3403528)

Brno

4 140 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 730 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Jedinečná nabídka.
Exkluzivně nabízíme prodej částečně zrekonstruovaného velice prostorného, udržovaného bytu v osobním vlastnictví 1+1 s komorou, lodžií a sklepem. Byt se nachází v Brně v městské části Řečkovice na ulici Novoměstská v 10. patře z 13. patrového panelového domu se 2 výtahy. Celková plocha bytu je 35 m2 s lodžie a sklep. V bytě byla dělaná nová koupelna a to včetně WC a nová kuchyňská linka v těchto částech se měnily i rozvody elektřiny, vody a odpady. Energetická náročnost budovy třídy C-99 kWh/ (m2 rok).
Na domě bylo provedeno – zateplení venkovního pláště domu, výměna oken, vstupních dveří, a střecha, výměna schránek na dopisy, výtahy, lodžie, nová kanalizace splašková a dešťová svislá, nová kanalizace splašková ležatá v suterénu, nově zrekonstruované prostory domu v přízemí – suterénu a schodiště, sklepní kóje mají železné plné dveře, nově vybudovaný kamerový systém a rekonstrukce svislé/ležaté rozvody SV,TV, , STA, digitalizace a HDV elektroinstalace, digitalizace DT A nové osvětlení domu, přívody k bytům a vyregulování otopné soustavy.
Dispozice:
předsíň, šatna, koupelna společná s WC, kuchyně s možností posezení, pokoj, lodžie v mezipatře na schodišti – klíč od lodžie má pouze majitel této bytové jednotky bytu, sklepní kóje.
Vybavenost obce: veškerá.
Dostupnost: tramvaj č. 1, trolejbus č. 30, 36, autobus č. 42, 70, N91.
Byt je ihned volný.

Parametry bytu

Cena
4 140 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Brno
ID
692806
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
35 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Vítězslav Syrový

Vítězslav Syrový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu