Prodej kanceláře, Hradec Králové, Kutnohorská, 377 m2

Kutnohorská, Hradec Králové - Plačice

19 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 599 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k nemovitosti

Zprostředkujeme vám prodej perspektivní nemovitosti – dvoupodlažní administrativní a ubytovací objekt o celkový výměře 377m2 s platným stavebním povolením, který je situovaný na rozlehlém pozemku o výměře 4787 m2 s kompletní infrastrukturou. Tato nemovitost je ideální pro stavební firmu hledající moderní a strategicky umístěné prostory.

Hlavní budova je již v pokročilé fázi rozestavěnosti s kompletně dokončenými příčkami, omítkami, rozvody vody, elektřiny, kanalizací, podhledy a zateplením. Veškeré sítě, včetně plynu, vody, kanalizace a elektřiny, jsou napojeny a funkční. V prvním nadzemním podlaží je připraveno moderní administrativní zázemí firmy, zatímco ve druhém nadzemním podlaží jsou k dispozici ubytovací kapacity pro zaměstnance. V budově jsou celkem 3 kanceláře, společná kuchyňka, šatny a umývárny, dále 10 pokojů s až 21 lůžky. Všechny obytné pokoje mají vlastní sociální zázemí a přípravu pro kuchyňku. Pro lepší orientaci přiložen půdorys. Dle územního plánu se jedná o plochy výroby a služeb bez negativního vlivu na okolí.

Objekt zahrnuje nejen hlavní budovu, ale také montážní dílnu a další přidružené stavby na pozemku. Tato kombinace umožňuje široké možnosti využití. Tato nemovitost nabízí nejen vynikající podmínky pro podnikání, ale i prostor pro pohodlné bydlení zaměstnanců.

Nemovitost se nachází v Plačicích – městské části Hradce Králové, kde je plná občanská vybavenost a dobrá dopravní dostupnost.

Více informací Vám rádi sdělíme na osobní prohlídce. Financování zajistíme.

Parametry nemovitosti

Cena
19 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kutnohorská, Hradec Králové - Plačice
ID
1060
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
377 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svoboda & partneři s.r.o.

Velké náměstí 147/12, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Kaplan, DiS.

Petr Kaplan, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu