Prodej obchodního prostoru, Hradec Králové, Pražská třída, 83 m2

Pražská třída, Hradec Králové - Kukleny

6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k nemovitosti

Nabízíme ke koupi komerční prostory ve druhé etapě developerského projektu Cihlovka, který je situovaný na frekventované Pražské třídě na budoucím Kuklenském náměstí v Hradci Králové.
Jedná se o rohovou jednotku, zkolaudovanou jako komerční prostory, o výměře 83,5 m2 v přízemí domu exponovanou na živou Pražskou třídu. Dispozici tvoří zasedací místnost, open space kanceláře s kuchyňským koutem, phone box neboli akustická místnost, koupelna a samostatná toaleta. Akustická místnost snížením hluku umožňuje vyšší efektivitu a komfort při práci.
Komerční prostory v Cihlovce jsou navrženy v pasivním standardu a zároveň tak, aby přinášely maximální komfort vašemu podnikání. V komerčním prostoru se tedy automaticky větrá vzduch pomocí vzduchotechniky, o tepelný komfort se stará podlahové topení a dochlazení, vše řídí inteligentní ovládání. Pro úsporu nákladů na energie jsou na střeše instalovány fotovoltaické panely. Jednotka disponuje také přípravou na klimatizaci a chytrým domovním zvonkem. Vzhledem k použitým moderním technologiím skýtají prostory široké spektrum možností využití. Prostory jsou vhodné například k poskytování synergických služeb (odborná lékařská ordinace či péče o zdraví a výživu apod.), vedle již sídlí zubař, nebo pro obchodní účely, či bistro, pekárnu, kavárnu nebo také květinářství.
Celý areál se nese v industriálním duchu, neboť je zde ponechán tovární komín, který prošel rekonstrukcí. Více informací naleznete také na www.cihlovka.cz.
Kukleny projdou do roku 2030 rozsáhlou revitalizací, dojde tak k zatraktivnění této části. Letos developer zkultivuje předprostor objektu Cihlovky 2. Dále se plánuje realizace náměstí městem Hradec Králové. V okolí se plánuje několik developerských projektů a dojde tak k celkové proměně místa. Lokalita nabízí skvělou dostupnost do centra města. Výborná občanská vybavenost (pošta, lékař, sportovní areál, škola, školka, obchody, restaurace) a dopravní obslužnost v místě (MHD, vlak).
Komerční prostor je obchodován formou převodu obchodního podílu. Možnost dokoupení garážového parkovacího stání.
Rádi Vám sdělíme více informací na osobním setkání. Financování Vám pomůžeme vyřešit.

Parametry nemovitosti

Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Pražská třída, Hradec Králové - Kukleny
ID
1129
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
83 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svoboda & partneři s.r.o.

Velké náměstí 147/12, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Petr Čírtek

Ing. Petr Čírtek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu