Prodej nízkoenergetického domu, Hnojice, 97 m2 (ID: 3403926)

Hnojice

6 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 359 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hnojicích

Informace k domu

V nově vznikající, klidné lokalitě obce Hnojice Vám chceme nabídnout novostavbu přízemního rodinného domu o dispozici 4+kk, s užitnou plochou 97,2 m2 (SO03). Bungalov je situován na pozemku o výměře 733 m2. Hlavní předností domu je jeho energetická nenáročnost, kdy se jedná o PASIVNÍ dům, s velmi nízkými náklady na jeho celkový provoz. Střídmá architektura s moderními prvky zajistí komfortní bydlení celé rodině.

Důraz byl kladen i na stavební materiály. Dům bude postaven z cihelných keramických bloků HELUZ tl. 300 mm, zateplen kontaktním zateplovacím systémem s tepelnou izolací z šedého EPS tl. 200 mm a osazen okny s izolačním trojsklem. Vytápění je řešeno pomocí teplovodního systému, který obsahuje tepelné čerpadlo typu vzduch-voda, které zajišťuje pokrytí tepelných ztrát objektu a ohřev TUV. Ve všech místnostech RD je podlahové vytápění, které je v koupelně doplněno o topný žebřík rozměru 1200x600 mm. Součástí systému je také centrální rekuperační jednotka umístěná v technické místnosti, jež zajišťuje přívod čerstvého vzduchu do obytných místností a odvod znehodnoceného (odpadního) vzduchu z koupelny, WC a kuchyně. Celý dům doplňuje FVE elektrárna s třemi panely na střeše. Na zahradě bude retenční podzemní nádrž pro sběr a následné využití dešťové vody s kapacitou 8 m3. Dešťová voda bude využita na splachování WC a zálivku zahrady. Součástí standardního provedení vinylové podlahy v kombinaci s dlažbou, veškerá sanita, obklady a dlažby v koupelně a na WC, interiérové dveře vč. obložkových zárubní, příprava pro venkovní žaluzie, aj. Ve standardu je taktéž zahrnuta venkovní terasa - dodávka a montáž vnější terasy s povrchovou úpravou z betonové dlažby , vjezd ze zámkové dlažby, chodníky ze zámkové dlažby, úprava zahrady – urovnání terénu, rozprostření ornice, oplocení pozemku - plot z poplastovaného pletiva, sloupky, branka, výška 1600 mm.

K domu je možno za příplatek dokoupit zastřešené parkovací stání buď pro jedno nebo dvě auta, jehož součástí je i oddělený úložný prostor v zadní části. Kuchyňská linka není zahrnuta v ceně domu.

V případě, že Vám nevyhovuje tento dům, máme v nabídce další domy. Prosím, kontaktujte nás nebo si prohlédněte naše webové stránky metr2reality.

Obec Hnojice se nachází 15 km severně od Olomouce, 6 km západně od Šternberka, s velmi dobrou dopravní dostupností do obou měst. Svou polohou je obec přímo předurčena být zastávkou především pro cykloturisty, kteří projíždějí z Olomouce či Litovle směrem na Šternberk do pohoří Nízkého Jeseníku, nebo naopak směřují od Šternberka na cyklostezku vedoucí přes CHKO Litovelské Pomoraví.

Parametry domu

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Hnojice
ID
434/23-08-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
97 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
121 m2
Plocha nemovitosti
733 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
42 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo metr2 reality s.r.o.

metr2 reality s.r.o.

Litovelská 1340/2C, Olomouc, Nová Ulice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Michal Richtr

Ing. Michal Richtr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Hnojicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu