Pronájem kanceláře, Zlín, nám. T. G. Masaryka, 45 m2

nám. T. G. Masaryka, Zlín

9 706 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena bez DPH, Možnost úklidu, parkování.)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k nemovitosti

Pronájem kanceláře 45m2 v budově bývalých internátů, Zlín. V současné době jsou k výběru tři kanceláře o stejných parametrech i s možností pronájmu kancelářského nábytku. Po dohodě s majitelem jsou možné úpravy prostor. Zájemce má v ceně služeb recepci, přebírání pošty, výtah, vodné, stočné, odvoz komunálního odpadu. Sociální zařízení a kuchyňka jsou společné na chodbě v patře. V prostorách budovy je k pronajmutí salonek na jednání.
V přízemí budovy je restaurace otevřená po dobu obědů s výběrem jídel, prodejna značkových vín, relaxační centrum. Je možné propojení kanceláří. Volné ihned. Provizi za zprostředkování nájmu hradí pronajímatel. V prostorách je možné provozovat kancelářskou činnost i služby. V budově je ke krátkodobého pronájmu několik různě velkých zařízených místností ke schůzkám či seminářům. V přízemí budovy je restaurace

Měsíční nájemné 6 000,- Kč, služby 3 188,- Kč, elektřina cca 518, internet 220,- Kč, Ceny jsou bez DPH. Možnost úklidu dle rozsahu max. 450,- Kč/ měsíc, parkování 1 250,- Kč/měsíc.

Nájemce skládá kauci ve výši měsíční platby, tedy 9 706,- Kč bez DPH. Provizi za zprostředkování nájmu hradí pronajímatel.

Parametry nemovitosti

Cena
9 706 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
cena bez DPH, Možnost úklidu, parkování.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
nám. T. G. Masaryka, Zlín
ID
141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Daňková Věra

Ing. Daňková Věra

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu