Prodej rodinného domu, Město Touškov, Dolní náměstí, 300 m2 (ID: 3404313)

Dolní náměstí, Město Touškov

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc

(právní servis ajištěn u advokátní kanceláře, uvedená cena je včetně provize RK)

Prémioví partneři v Městu Touškovu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný zajímavý cihlový dům v historickém centru Města Touškov. Město Touškov je město v okrese Plzeň-sever v Plzeňském kraji, zhruba deset kilometrů západně od Plzně. Ve městě žije 2186 obyvatel. Historické jádro města je městskou památkovou zónou. Na jihu podél města teče řeka Mže.
Objekt je určený ke kompletní rekonstrukci a je vhodný pro bydlení spojeném s podnikáním. Jedná se o patrový z menší části podsklepený dům s půdním prostorem vhodným pro vestavbu dalších pokojů. Na rovinatém oploceném pozemku jsou okrasné dřeviny.
Tento objekt využívá vlastní studnu s dostatkem vody a u domu je i přípojka z obecního vodovodního řádu. Kanalizace je svedena do septiku, u domu je možno se napojit na hlavní kanalizační řád. Plynová přípojka je na hranici pozemku a je možné se na ni napojit. Nyní je vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů.
Vnitřní dispozici tvoří v přízemní části vstupní průjed a 4 přízemní místnosti. V horní části je bytová jednotka 3+1 s WC, koupelnou a prosklenou lodžií. Nabízený objekt se nachází na velmi pěkném a zajímavém místě na náměstí a je vhodný ke zřízení kavárny, restaurace, rychlému občerstvení a podobně.
V obci je veškerá základní občanská vybavenost a dopravní dostupnost. Dům je možné financovat hypotečním úvěrem nebo úvěrem ze stavebního spoření, které pro vás rádi zdarma vyřídíme v kterékoliv bance. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si prohlídku na níže uvedeném tel. čísle. PENB-G

Parametry domu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
právní servis ajištěn u advokátní kanceláře, uvedená cena je včetně provize RK
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Dolní náměstí, Město Touškov
ID
217253
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
370 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitní makléři Plzeň plus, s.r.o.

Koterovská 664/40, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Schläferová Romana

Schläferová Romana

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Městu Touškovu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu