Prodej bytu 2+1, Jeseník, Bezručova, 80 m2 (ID: 3404356)

Bezručova, Jeseník

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(O ceně lze jednat při prohlídce a obasahuje poplatky a provizi)

Prémioví partneři v Jeseníku

Informace k bytu

Máme tu čest Vám představit naši exkluzivní nabídku prodeje bytové jednotky v osobním vlastnictví, umístěné v cihlové budově v srdci malebného Jeseníku. Tento byt o velikosti 80 m² v přízemí se snadným bezbarierovým vchodem (v bytě jen dva schody řešitelné nájezdem) je nyní k dispozici pro nastěhování dle dohody.
Prostorná bytová jednotka je dispozičně řešena jako 2+1. Vstup z chodby Vás přivítá velkou společenskou místností o rozloze 26,8 m², která integruje kuchyň, jídelní a pracovní prostor. Zde naleznete také vstup do moderní koupelny s WC, sprchovým koutem, topným žebříkem a přístupem k pračce a ovládání plynového kotle.
Další společenský pokoj o rozloze 22,53 m² je vybaven novými používanými funkčními krbovými kamny a francouzským oknem, které poskytuje přístup na zahradu. Poslední pokoj o rozloze 20,56 m² slouží jako ložnice a je doplněn o šatnu s vloženými skříněmi. Oba tyto pokoje jsou vybaveny podlahovým vytápěním pro maximální komfort.
Dům je po kompletní rekonstrukci s nově zateplenou fasádou. Byt má navíc vlastní tepelnou izolaci z PUR pěny a sádrokartonové podhledy, což zajišťuje nízké náklady na vytápění. Instalace elektřiny a topení v bytě jsou provedeny v mědi a podlahy jsou vykládány keramikou a vinylovou krytinou.

K bytové jednotce patří podíl na půdě, sklepě a parkování u domu. Existuje možnost dokoupit podíl na přilehlém pozemku -zahrady.
Tento byt je ideální jak pro bydlení,rekreační apartmán, tak pro investici nebo k pronájmu. Zveme Vás na prohlídku tohoto jedinečného bytu, nacházejícího se v těsné blízkosti obchodního centra a jiných městských výhod.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
O ceně lze jednat při prohlídce a obasahuje poplatky a provizi
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Bezručova, Jeseník
ID
0130-NP03170
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Elite Reality 2

Dělnická 752/78, Havířov, Prostřední Suchá

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 70 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Tovaryš

Ing. Vladimír Tovaryš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Jeseníku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu