Prodej bytu 3+kk, Jeseník, 53 m2 (ID: 3481985)

Jeseník

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jeseníku

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji družstevní podíl k bytu 3+kk v klidném prostředí s krásným výhledem na Priessnitzovy lázně.

Pokud máte rádi přírodu, soukromí a současně by jste byli rádi v blízkosti centra Jeseník máme pro Vás zajímavou nabídku bydlení v cihlovém domě s krásným výhledem na jesenické panorama. Kolem domu je dostatek prostoru a nenachází se žádná frekventovaná cesta.

Byt je v 2NP o celkové ploše ploše 53m2 s orientací na jihovýchod, západ i severní stranu s prostornou velkou kuchyní, která by se dala využít současně i jako obývací místnost a tím by se dala nemovitost využít i jako 3+kk.

Byt i dům je v pěkném udržovaném stavu. Jedná se o velmi příjemné klidné bydlení nedaleko centra Jeseník ideální místo pro rodinu, děti s využitím okolí louky a procházek do přírody.

V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost nákupní centrum + LIDL, BILLA v centru poliklinika, lékárny, zastávky MHD i autobusového nádraží, MŠ, ZŠ, SŠ, Albert, Kaufland. Současně je nedaleko možnost procházek do přírody a 5 minut jízdy vzdálené Priessnitzovi léčebné lázně.

Dispozice bytu: předsíň s vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem, WC a oknem. Obývací místnost s výhledem do přírody, ložnice s výhledem do přírody. Velká prostorná kuchyň s kuchyňskou linkou se sporákem a troubou včetně menšího prostoru s kondenzačním kotlem. K bytu náleží prostorný sklep. Společně lze využívat okolí domu.

Od roku 2017 nové plastové okna, elektrické rozvody, rozvody vody a odpadní rozvody. Nemovitost je k dispozici k okamžitému nastěhování. Nemusíte dělat žádné náročné opravy. Byt má velký potenciál v krásném prostředí.

Ostatní informace Vám velmi rádi poskytneme telefonicky i na osobní prohlídce.

Těšíme se na Vás - nenechejte si ujít velmi zajímavou investici v srdci lázeňského města Jeseník. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Jeseník
ID
129604
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
2. z 3
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 83 lidí

Prodejce

Hana Jakubíčková

Hana Jakubíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Jeseníku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu