Prodej rodinného domu, Nové Město na Moravě, Nad Městem, 49 m2

Nad Městem, Nové Město na Moravě

4 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 207 Kč /za měsíc

(+ provize RK včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Novém Městu na Moravě

Informace k domu

S výhradním souhlasem majitele Vám nabízíme prodej investičního apartmánu o dispozici 2+KK s terasou o velikosti 49 m2 + pozemek 193 m2. Parkování pro dvě auta je zajištěno na vlastním pozemku u apartmánu.
Celý projekt byl kolaudován v roce 2019.
V duchu minimalismu je řešen jak interier, tak i venkovní vzhled domu. Francouzská okna propojí interier s okolní přírodou a zajišťují maximální světlost a vzdušnost uvnitř domu.
Apartmán je orientován na jižní stranu, součástí je také terasa a malá zahrádka s krásným výhledem. Kompletní vybavení je samozřejmostí ( myčka, trouba, varná deska, rychlovarná konvice, kuchyňské potřeby, nádobí, jídelní stůl, skříně na ukládání, rozkládací pohovka, stůl, 4x židle, v ložnici manželská postel, stolky, dostatek úložných prostor).
Optický kabel zabezpečuje rychlé připojení k internetu, k dispozici je také wifi a televize s programovou nabídkou. Bezplatné wifi.
Dispozice stavby:
- obývací pokoj s kuchyňským koutem 18,82 m2,
- ložnice 12,23 m2,
- koupelna společná s WC 4,6 m2,
- zádveří 3,96 m2.
Technologické vybavení: Celý objekt má podlahové el. vytápění, elektro-bojler se zásobníkem vody, řízenou ventilaci, zabezpečení elektronickým hlídacím systémem.
V areálu je k dispozici společná kolárna, lyžárna, přípojka na dobíjení elektrokol.
V případě zájmu můžete využít služeb firmy která zajišťuje rezervační systém, úklid a sevis pro některé z okolních apartmánů. Tato firma Vás ráda blíže seznámí se svými službami.
Pár minut na kole se nachází Vysočina aréna, kde můžete vyzkoušet tratě, kde se prohání nejlepší sportovci v Biatlonu, Běhu na lyžích a Horských kolech. Za pouhých 10 minut chůze dojdete k překrásnému přírodnímu koupališti. Po sportovním výkonu můžete relaxovat v nových městských lázních s bazénya sauna centrem.
Určitě využijete i stovky kilometrů cyklistických cest.
Apartmán je situován v blízkosti autobusové a vlakové zastávky, obchodů (LIDL, BILLA, PENNY), i renomovaných restaurací, a pohodových kaváren.
Apartmán je koncipován jako místo pro odpočinek celé rodiny. Najdete zde vše potřebné k odpočinku a v létě oceníte posezení na terase. U dveří nasednete na kolo, nebo o pár desítek metrů dál do lyžařské stopy a můžete se oddávat krásám a velmi nadstandardním sportovním možnostem, které Nové Město na Moravě nabízí.
Vlastníkem apartmánu je firma, je možnost nárokovat odpočet DPH při koupi.
Uvedený makléř Vám rád apartmán předvede a zodpoví další otázky.

Parametry domu

Cena
4 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nad Městem, Nové Město na Moravě
ID
20211043
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
49 m2
Plocha nemovitosti
242 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Minimal reality

Štefánikova 131/61, Brno, Ponava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 82 lidí

Prodejce

Radek Mazura

Radek Mazura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Městu na Moravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu