Prodej ubytování, Bohdalín, 331 m2 (ID: 3406499)

Bohdalín

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bohdalíně

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme prodej rozestavěné stavby penzionu s rybníkem, saunou a pozemky přes 35 000 m². Nemovitost se zajímavým investičním potenciálem se nachází v kraji Vysočina, v obci Bohdalín. Jedná se o rozestavěnou stavbu s pěti mezonetovými apartmány, v přízemí zázemím (případně restaurací), dále saunou, rybníkem a rozsáhlými pozemky, které obklopují penzion. Pro lepší představu jsme pro vás připravili také půdorysy jednotlivých podlaží.

Obec Bohdalín leží asi 5 km západně od Kamenice nad Lipou. Je obklopena nádhernou přírodou s turistickými a cyklistickými trasami, v zimě i běžkařskými. Hosté si zde užijí aktivní dovolenou a po náročném dni se mohou zrelaxovat v sauně přímo u penzionu.  Penzion je umístěn na okraji obce, takže nabízí klid a soukromí. Protože je celková výměra pozemků přes 35.000 m², mohou sloužit jako základ pro biofarmu, například v návaznosti s gastronomií.

Máte rádi technické údaje? Pojďme si stavbu popsat v číslech. Zděná budova penzionu se železobetonovými stropy je tvaru obdélníku o rozměrech 16m x 8m (délka x šířka). Masivní střecha Ytong KOMFORT t. 200mm s montovanou konstrukcí z železobetonových nosníků, pórobetonových vložek, vyztužení a monolitické zálivky. Vedle penzionu stojí nepodsklepená novostavba samostatné sauny o rozměrech 6m x 6,75m s plochou střechou. Zateplení pláště penzionu i samostatné sauny řešeno fasádní vatou, zateplení střechy „PIR“ deskami – polyisokyanurátovou pěnou vypěněnou mezi dvě vrstvy sendvičové fólie zn. TOPDEK 022 PIR FD s tloušťkou izolace 160mm. V rybníku nataženo cca 1 200BM pro účely budoucího využití tepelného čerpadla „země / voda“. Elektřina zavedena, voda z vlastního vrtu a odpady svedeny do ČOV.

Rybník / vodní plocha - 7 957m², hráz / vodní dílo - 1 694m², zbylá část pozemků většinově trvalý travní porost - přes 23 500m² + další (zastavěná plocha a nádvoří, ostatní komunikace, zahrada).

Pokud Vás nemovitost zaujala a máte zájem o bližší informace, kontaktujte nás prosím prostřednictvím poptávkového formuláře v dolní části inzerátu.

Parametry nemovitosti

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bohdalín
ID
J09369
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
331 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
331 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Hladílek

Martin Hladílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Bohdalíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu