Prodej rodinného domu, Žehuň, 148 m2 (ID: 3406594)

Žehuň

7 865 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 482 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize realitní kanceláře.)

Prémioví partneři v Žehuni

Úklidové služby

Informace k domu

Typické venkovské stavení se nachází v obci Žehuň č.p. 102, mimo hlavní silnici, přitom stále v centrální části obce s pěší dostupností návsi, potravin, školky, školy, kostela i Žehuňského rybníku (ten je největším ve Středočeském kraji a devátým největším v České republice).

Obec Žehuň je vzdálena 3 km od dálnice D11 (exit 50), tedy 56 km od hranice Prahy, 15 km od města Poděbrady nebo Kolín, do 50i km se nachází i města Pardubice nebo Hradec Králové. Z obce je možné autobusové spojení s Kolínem nebo železniční stanicí v Poděbradech.

Úplná rekonstrukce rodinného domu byla dokončena v roce 2011, od té doby byl dům užíván k rekreačním účelům zejména v letní sezóně, a tak nese známky jen velmi malého opotřebení, jeho aktuální stav je možné přirovnat ke stavu nového - a dosud neužívaného - domu. Velmi citlivá rekonstrukce byla provedena s důrazem na zachování původní atmosféry v kombinaci s moderním komfortem. Nechybí zde pračka, myčka či chladnička, tyto moderní prvky ale nejsou přiznány, v interiéru zaujmou repliky dobového nábytku nebo 130 let stará lavice, vše spolu ladí. Úplnou rekonstrukci domu je možné doložit podrobnou fotodokumentací z doby její realizace.

Dispoziční plánky domu s výměrou jednotlivých částí přikládáme. Dále se na pozemku nachází samostatná stavba kovárny s původními prvky, třeba velkým kovářským měchem, zastavěná plocha kovárnou je 30 m2, užitná plocha kovárny je pak 20 m2 s výškou stropu v hřebenu 4 m.

Dům je napojený na elektro (3x25 A), kanalizaci i vodovod (+ se na pozemku nachází studna). Do domu je zavedena přípojka o2, možnost také optického připojení - kabely pro připojení od společnosti Cetin, jsou přivedeny až k domu.

Dům je vytápěn krbovými kamny, v kuchyni se nachází funkční pec, v koupelně podlahové topení, současně je možné do každé místnosti umístit elektrické topné těleso (infrapanel či přímotop atp.).

Parametry domu

Cena
7 865 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Žehuň
ID
N02787
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
412 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Obchodsrealitami.cz

Za valem 1497/6, Praha, Kunratice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Michal Kocourek

Michal Kocourek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žehuni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu