Prodej bytu 4+kk, Hořovice, U Knížecí cesty, 86 m2 (ID: 3406946)

U Knížecí cesty, Hořovice

Rezervováno
7 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 075 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních a realitních služeb)

Prémioví partneři v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme výhradně k prodeji příjemný byt 4+kk v pětipodlažní novostavbě v Hořovicích.
Nemovitost se nachází ve zvýšeném prvním podlaží nového bytového domu v právě dokončované části Velká Víska nedaleko hořovické nemocnice.
Pěkný, světlý, moderně zařízený byt disponuje velkým obývacím pokojem s kuchyňským koutem a ložnicí s venkovní terasou 13,24 m2 přes obě místnosti. Dvěma samostatnými (dětskými) pokoji, vstupní chodbou, koupelnou, samostatným WC a šatnou uvnitř bytu s podlahovou plochu 81,7 m2. Dále k bytu přísluší sklep 4,9 m2 na společné chodbě přímo před bytem a dvě parkovací místa. Jedno, jako vnitřní garážové stání v suterénu domu 15 m2 a druhé venkovní parkovací místo 13 m2 přilehlé k domu.
Domovní centrální plynová kotelna včetně ohřevu TUV.
Úpravy dispozice bytu a jeho nadstandartní vybavení byly prováděny na přání současných majitelů před jejich nastěhováním. Jedná se například o zvětšení koupelny, osazení bílých dveří a zárubní, posuvných skleněných dveří obývacího pokoje, optimalizace umístění topných prvků s termostatickými hlavicemi, vinylové podlahy a nadstandardní obklady. Kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěné skříně a nábytek na míru. Tyto úpravy jsou pevnou součástí bytu a vydařeně zvyšují komfort užívání a hodnotu nemovitosti, která je vybavená a zařízená k nastěhování.
Nemovitost lze jednoznačně doporučit, jako výbornou investici do moderního nadstandardně realizovaného bydlení včetně zajištěného parkování dvou vozidel.
Vše v lokalitě s novou zástavbou se snadno dostupnou kompletní občanskou vybaveností (školka, škola, dětské hřiště, lékař...)
V bezprostředním okolí se nachází poměrně velké množství historických památek zámek Hořovice, Zbiroh, hrady Žebrák a Točník obklopené nádhernými lesy a zachovalou přírodou.
Výborná dopravní dostupnost do Prahy cca 30 minut, 20 minut Beroun.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
7 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
U Knížecí cesty, Hořovice
ID
0218-NP05191
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Renata Svatá

Renata Svatá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Hořovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu