Prodej pozemku pro bydlení, Malíkovice, 815 m2 (ID: 3407451)

Malíkovice

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Malíkovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

TOMPAT Reality Vám nabízí stavební pozemek o výměře 815m2 v obci Malíkovice, 6km od Slaného. Pozemek je situován v nejoblíbenější lokalitě Na Hvězdě (nová lokalita 13-ti stavebních pozemků) s krásným výhledem na České středohoří.
Stavební pozemek má přípojku elektřiny (kaplička) na hranici pozemku, vodovodní přípojku (zakončeno vodovodní šachtou), kanalizační přípojku. Na lokalitě je dokončená kompletní infrastruktura, tj. asfaltová komunikace, veřejné osvětlení, parkovací místa v uličním prostoru, snížené prahy vjezdů na pozemky, kompletní odvodnění lokality do retenčního jezírka. Lokalita je osázena okrasnými stromy. Pozemky se nachází na samém okraji obce, na klidném místě. Lokalita je ve schváleném územním plánu s určením pro výstavbu rodinnými domy. Výborná dostupnost do Prahy prostřednictvím dálnice D7, letiště 15min, OC Zličín 20min autem. Pomůžeme s vyřízením stavebního povolení na Váš vysněný dům.

Parametry pozemku

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Malíkovice
ID
ORD_MALIKOVICE_POZ
Plocha nemovitosti
815 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOMPAT spol. s r.o.

náměstí Smiřických 29, Kostelec nad Černými lesy

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Patrick Reichelt (volejte Po - Pá 9:00 - 19:00)

Patrick Reichelt (volejte Po - Pá 9:00 - 19:00)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Malíkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu