Prodej vily, Předměřice nad Labem, 601 m2 (ID: 3407764)

Předměřice nad Labem

54 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 261 161 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Předměřicích nad Labem

Informace k domu

Nabízíme unikátní nemovitost – nadčasově kompletně zrekonstruovanou Vilu původně ze 40. let. Vila nese výrazné prvky Art Deco i moderními rysy na danou dobu nevídané. Autorem je uznávaný arch. Vojtěch Krch, jehož díla najdeme v Praze a celých Čechách i na Slovensku. Při odborné rekonstrukci byl respektován původní ráz, rozšířeny některé okenní otvory a mírně upravena dispozice, aby splňovala atributy moderního životního stylu. Vilu obklopuje zahrada v parkovém stylu o rozloze 2.929 m2 s nově založeným arboretem. Celková užitná plocha je 601 m2, z toho podlahová činí 473 m2. Rozloha celého pozemku čítá 4.574 m2. Dostupnost do centra Hradce Králové do deseti minut, na okraji Prahy anebo v Krkonoších či Orlických horách budete do hodinky.

Dispozice Vily: 7+1 se samostatným bytem a fitness v 1. PP. Výšky stropů se pohybují od 2,8 m do 3 m. V 1. NP se nachází obývací pokoj, ložnice s původním štukovým stropem, koupelnou a šatnou, dále jídelna, kuchyně se spíží, vstupní hala a zádveří se šatnou, prádelna a samostatné WC; ve 2. NP jsou tři ložnice – jedna se šatnou a balkonem; dále malý pokoj, samostatná koupelna, WC a vysoká půda; v 1.PP je pak byt/kancelář s vlastním vchodem, zázemím a archivem (44 m2), fitness (37,17 m2 ), sklepy 43,61 m2, dílna a garáž s WC. Před vilou je žulou dlážděné nádvoří a samostatná nová dvougaráž, další parkovací stání je pak na nádvoří anebo před vjezdovou bránou na el. pohon.

Kompletní rekonstrukce domu i zahrady probíhala od r. 2011 a trvala několik let. Byla vyměněna střecha, všechny rozvody i systém vytápění. Zrekonstruovány a nově zaizolovány byly stropy. Obnovena je částečně zatravněná terasa propojující vilu se zahradou. Umělecky zrestaurovány byly všechny původní interiérové dřevěné prvky – masivní vchodové dveře, dubové schodiště, dubové interiérové dveře s původním kováním, obložky i parketové podlahy. Jsou zde nová dřevěná Eurookna s izolačním dvojsklem, bezpečnostní fólií a replikami dobových kliček. Zvětšení některých okenních otvorů, za věrného dodržení původní proporcionality oken, prospělo krásnému prosvětlení Vily.

Vytápění zajišťuje plynová kotelna s venkovním čidlem a zásobníkem na teplou vodu (150l). V celém domě jsou nové litinové radiátory, v koupelnách a kuchyni jsou doplněny vytápěním podlahovým. Instalován je centrální vysavač. Dům má studnu s čerpadlem Darling pro užitkovou vodu rozvedenou po zahradě a napojenou na dům pro případné užití. Je zde ČOV a dům je zabezpečen s možností napojení na PCO.

Zahrada byla nově založena ve stylu architektury parkových zahrad s množstvím původních i zdomácnělých druhů stromů a rostlin. V úrodné části jsou ovocné stromy (třešně, višeň, ořešák, švestky a broskvoň) a skleník s kapkovou závlahou. Použity jsou pískovcové a žulové kameny a zahradou prochází mlatová cesta. V zákoutí jsou pak sluneční lázně.

Vila stojí na okraji obce a z ulice působí nenápadně, zahrada jí skýtá velké soukromí. Dopravní dostupnost je hladká – do Hradce Králové 10 min..

Parametry domu

Cena
54 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Předměřice nad Labem
ID
N6744
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
601 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4574 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 96 lidí

Prodejce

Romana Čermáková

Romana Čermáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Předměřicích nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu