Prodej pozemku pro bydlení, Radějovice, Svatojanská, 1000 m2 (ID: 3407888)

Svatojanská, Radějovice

6 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 786 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Radějovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabídka stavebního pozemku s veškerým vybavením pro rychlé vlastní bydlení. Na prodej nabízím stavební pozemek o rozloze 1000 m2 s již vydaným stavebním povolením na výstavbu jednoho rodinného domu. Tento pozemek je situován v nově vznikající rezidenční čtvrti v obci Olešky u Radějovic, v okrese Praha-východ. Nabídka je zajímavá pro stavební firmy, developery a investory, ale i pro koncové zájemce, kteří hledají ideální pozemek pro vlastní bydlení.
Klíčové vlastnosti:
1) Stavební povolení: pozemek je připraven k okamžité výstavbě jednoho rodinného domu.
2) Kompletní vybavenost: Pozemek je oplocen ze všech stran, má vlastní studnu a je plně napojen na všechny inženýrské sítě - plyn, elektřinu, vodu, kanalizaci a v dosahu je vedení optického vlákna.
3) Ideální lokalita: Pozemek se nachází v klidné slepé ulici, kam mají přístup pouze rezidenti, na kraji obce, nedaleko obce Jesenice.
Olešky jsou historickou obcí s bohatou historií, která dnes nabízí klidné bydlení. Veškerá občanská vybavenost je dostupná v blízké Hlubočince (3 km) nebo v Jesenici (6 km). Dálnice D1 je snadno dostupná s možností napojení na okruh z Jesenice nebo přímý vstup na D1 přes exit 6.
4) Financování: Možnost financování prostřednictvím hypotečního úvěru.
5) Cena zahrnuje: 1.Pozemek. 2.Oplocení ze všech stran. 3. Napojení na vodu, plyn, elektřinu, kanalizaci. 4.Studnu. 5.Projektovou dokumentaci. 6.Stavební povolení.
Pokud máte zájem nebo potřebujete více informací, neváhejte mě kontaktovat. Ráda si vámi domluvím osobní schůzku na místě samotném.. Těším se na Vás.

Parametry pozemku

Cena
6 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Svatojanská, Radějovice
ID
8880475
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK – Vilímek Reality

Na Pankráci 1618/30, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Vilímková

Jana Vilímková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Radějovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu