Prodej rodinného domu, Úsov, Pod Křížovou horou, 95 m2 (ID: 3408125)

Pod Křížovou horou, Úsov

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(Další stavební pozemek (476 m2) zahrnutý v ceně nemovitosti.)

Prémioví partneři v Úsově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

RD 3+1 Úsov - dům na hezkém klidném místě u lesoparku s výhledem na hrad a navíc další stavební pozemek u domu zahrnutý v inzerované ceně.
Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu, a navíc stavebního pozemku 476 m² (zahrnuto v inzerované ceně), v klidném prostředí města Úsov. Z místa je krásný výhled na hrad a zámek Úsov. Město se nachází v nejjižnější části okresu Šumperk, 7 km od města Mohelnice.
Dům byl v poslední době užívaný především pro rodinnou rekreaci. Součástí nemovitosti je zahrada situovaná v rovině, garáž, podsklepená chatka, dřevník a udírna. Zahrada o výměře 476 m² se nachází naproti domu u obecní komunikace a územní plán města zde umožňuje výstavbu dalšího rodinného domu.
Celková plocha pozemků činí 927 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 158 m².
Samostatně stojící přízemní dům o dispozici 3+1 má sedlovou střechu. Obytnou plochu domu je případně možné rozšířit vestavbou podkroví. Na rovinatý pozemek pod domem a vedle domu navazuje skalnatý kopec. Komunikace u domu je nově vylita asfaltem. Dům je postavený z cihelného zdiva. Stavebně technický stav nemovitosti je udržovaný a obyvatelný, avšak vhodný k celkové modernizaci. Původní okna již byla nahrazena plastovými. Střešní krovy jsou v bezvadném stavu, včetně podbití. Střecha je pokryta vlnitou eternitovou taškou. Podlaha půdy je vylitá betonem. Na domě nejsou zjevné statické vady. Rozvody elektřiny jsou v hliníkových drátech.
IS – elektřina, plyn, kanalizace, voda z vlastní studny. Obecní vodovod je v komunikaci před domem. Vytápění je řešeno plynovým kotlem (Dakon). K dispozici je i kotel na tuhá paliva (Dakon). Vytápění chatky je řešeno elektrickými přímotopy.
Dispozice: 1.NP - vstup do domu, předsíň 3,8 m², technická místnost 3,95 m², koupelna se sprchovým koutem 3,33 m², komora 2,0 m², WC 1,3 m², kuchyně 5,5 m², obývací pokoj 15,38 m², pokoj 10 m², pokoj 17,5 m², garáž 20,3 m². Obytné místnosti jsou průchozí. Půdní prostor je přístupný venkovním schodištěm.
Město Úsov disponuje velmi dobrou občanskou vybaveností – základní škola oba stupně, mateřská škola, obchody, restaurace, sportoviště, knihovna, zdravotní středisko včetně stomatologické ambulance, řada řemesel, spolků a služeb včetně několika poskytovatelů bezdrátového internetu. Na východní straně města se rozprostírá zámecký les a lesopark Křížová hora. Na jižní straně se nachází rozsáhlý lužní les Doubrava. Město z velké části obklopují pole. Úsovem protéká vodní tok Doubravka.
Průkaz energetické náročnosti budovy dosud nebyl zpracován, v souladu se zákonem proto uvádíme energetickou třídu G.
Ve věci financování Vaší nové nemovitosti pro Vás zdarma zajistíme v současnosti nejvýhodnější možné řešení s využitím kompletní aktuální nabídky bankovního trhu.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Další stavební pozemek (476 m2) zahrnutý v ceně nemovitosti.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pod Křížovou horou, Úsov
ID
S22037
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
927 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SOS Realitní kancelář

Božetěchova 2826/36, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Petr Špila

Petr Špila

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úsově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu