Pronájem obchodního prostoru, Strakonice, Bezděkovská, 108 m2

Bezděkovská, Strakonice - Strakonice II

29 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je uvedena bez DPH)

Prémioví partneři v Strakonicích

Informace k nemovitosti

Pronájem atraktivního komerčního prostoru 108 m2 v OC Maxim, na frekventovaném místě v centru okr. města Strakonice, vhodného na obchod, služby, kanceláře s možností předzahrádky. K dispozici ihned! Nabízíme pronájem obchodního prostoru č. 20, č. A.1.01 o rozloze 108 m2 v přízemí OC Maxim v centru Strakonic. Obchod se nachází na velmi frekventovaném místě s bezbariérovým vchodem přímo z pasáže obchodního centra Maxim. V případě potřeby je možné před prostorem realizovat krytou předzahrádku s využitím skleněného zastřešení pasáže. Část obchodního centra, ve které se nabízený prostor nachází, je nově vybudovaná a poskytuje příjemné zázemí pro zákazníky i nájemce.

Světlá výška činí 2,92 m. Vytápění je zajištěno úspornými elektrickými přímotopy. V prostoru je zavedena voda a odpad. Dále je zde rozvedena datová síť. Možnost připojení k internetu za poplatek cca 250 Kč měsíčně (nájemce hradí přímo dodavateli, který sídlí v objektu). Podlaha je v současné době pokryta novým kobercem, pod kobercem se nachází dlažba. V prostorech je instalována nová kuchyňka, k dispozici je i menší sklad v pravém zadním rohu provozovny. V provozovně je možné ponechat stávající vybavení (prodejní pult, policový systém, atd.). Úprava dispozice provozovny je možná dle požadavků nájemce. V nájemném nejsou zahrnuty poplatky za služby ve společných prostorách. Vyúčtování za využívání společných prostor probíhá jednou za rok dle poměru plochy, a to v měsíci červnu, a orientačně činí: vodné/stočné cca 1.400 Kč/rok, společná elektřina cca 6.000 Kč/rok, úklid společných prostor cca 4.000 Kč/rok, svoz a uložení odpadů cca 550 Kč/rok. Dále je zvlášť účtováno vodné a stočné za pronajatý prostor (samostatný vodoměr) dle skutečné spotřeby. Elektřinu (samostatný elektroměr) si platí nájemce dle skutečné spotřeby, kdy elektroměr je převeden přímo na nájemce. Pro manipulaci se zbožím je k dispozici nákladová rampa ve dvoře objektu. V objektu je k dispozici Wi-Fi připojení zdarma pro zákazníky centra. Energetická náročnost budovy stupeň B - velmi úsporná.

Pro svou atraktivní polohu v centru okresního města nabízí OC Maxim rychlou a dostupnou možnost nákupu a služeb, jak pro obyvatele Strakonic, tak i pro náhodné návštěvníky a turisty. Velkou výhodou je možnost zaparkování na přilehlých parkovištích, ať už placených či neplacených. Všechna placená parkoviště v okolí jsou prvních 30 minut zdarma. V OC Maxim naleznete 42 provozoven na 4.200 m2 prodejní plochy. Budova prošla během roku 2011 kompletní stavební rekonstrukcí, která spočívala v zateplení objektu, výměně oken, výměně výkladů, výměně dveří a úpravě vnitřních prostor. Celý objekt vytváří v současné době svou koncepcí i novým, atraktivním vzhledem příjemné prostředí pro zákazníky i nájemce. Nájemci mohou po dohodě využít reklamní plochy centra. Dále naše nájemníky po dohodě podporujeme na internetu a sociálních sítích.

Nabízený prostor je k dispozici ihned. Pokud Vám nevyhovuje tento prostor, a hledáte atraktivní pro

Parametry nemovitosti

Cena
29 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena je uvedena bez DPH
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bezděkovská, Strakonice - Strakonice II
ID
829
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITYTRADE

Pracejovice 8, Pracejovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Strbačka

Petr Strbačka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Strakonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu