Prodej bytu 3+kk, Praha - Hostavice, U Hostavického potoka, 67 m2 (ID: 3408306)

U Hostavického potoka, Praha 9 - Hostavice

8 940 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 605 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení Vám zprostředkujeme koupi nadstandardního bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk. Bytová jednotka o rozloze 67,3m2 disponuje dvěma předzahrádkami (34,24m2 a 20,32m2), sklepní kójí (1,60m2) a garážovým stáním. Cihlový bytový dům zkolaudovaný v roce 2010 je umístěn ve skvělé lokalitě, která se rozprostírá na pravém břehu řeky Vltavy s nepřeberným množstvím zeleně, v zástavbě převážně vilových bytových domů, se skvělou dostupností do centra Prahy a umožňuje tak příjemné a komfortní bydlení i těm nejnáročnějším.

Větší z předzahrádek je situovaná do uzavřeného resp. uzamykatelného vnitrobloku a navazuje na obývací pokoj. Menší předzahrádka je přístupná z dětského pokoje. Okna orientovaná na jižní stranu jsou opatřena venkovními roletami. Ohřev vody a vytápění zajišťuje kondenzační plynový kotel. K bytu náleží zmíněné garážové stání a sklepní kóje v suterénu domu.

Tento byt je atraktivní nejen svým dispozičním řešením, ale především umístěním v této žádané lokalitě. Sportovní vyžití, procházky a relax nabízí přírodní rezervace V pískovně, zámecký park Dolní Počernice, nebo největší zalesněná plocha v Praze přírodní park Klánovice Čihadla. Hostavice jsou protkány cyklostezkami i stezkami pro pěší, je zde workoutové hřiště, hřiště pro míčové sporty, tenisové kurty, paintball a mnoho dalších míst s příležitostmi k volnočasovým aktivitám. V blízkosti je mateřská škola, supermarket Albert, autobusová zastávka, dále vlaková zastávka Praha-Dolní Počernice. Lokalita poskytuje výborné dopravní spojení do centra Prahy i kompletní občanskou vybavenost. Energetická třída náročnosti G-mimořádně nehospodárná, po předložení PENB bude tento údaj aktualizován. Koupi bytu možno financovat hypotéčním úvěrem, který Vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Parametry bytu

Cena
8 940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
U Hostavického potoka, Praha 9 - Hostavice
ID
278
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
123 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Mgr. Bc. Radim Kostaňuk, MBA

Mgr. Bc. Radim Kostaňuk, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu