Prodej rodinného domu, Praha - Dejvice, Matějská, 162 m2 (ID: 3408356)

Matějská, Praha 6 - Dejvice

21 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 102 892 Kč /za měsíc

(včetně provice RK)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Insolvenční správce nabízí k prodeji prostřednictvím realitní kanceláře rodinný dům v Matějské ulici č.p. 2364 v Praze 6, Dejvicích. Soudnímu znalci nebyl umožněn přístup do nemovitosti. Všechny informace ohledně nemovitosti uvedené ve znaleckém posudku pocházejí z veřejně dostupných zdrojů.
Rodinný dům je řadový vnitřní se třemi podlažími. Dům má plochou střechu. Jedná se o jednogenerační, zděný rodinný dům postavený na obdélníkovém půdoryse a je osazen v rovinatém terénu. Z inženýrských sítí je rodinný dům napojen na elektrickou energii, veřejný vodovod, kanalizaci a plynovod. V prvním nadzemním podlaží je umístěna garáž a obytné prostory, ve vyšších patrech jsou obytné prostory s příslušenstvím.
Základy jsou tvořeny betonovými základovými pasy s izolací proti zemní vlhkosti, obvodové konstrukce jsou vyzděny klasickým způsobem z cihelného zdiva, které je obloženo zateplovacím systémem. Vnitřní dělící stěny jsou rovněž zděné. Nášlapné vrstvy podlah jsou zčásti plovoucí a zčásti z keramické dlažby. Dveře jsou dřevěné, hladké plné i prosklené zčásti osazené do ocelových zárubní a zčásti do obložkových. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem. Vnější povrchy stěn jsou s nástřikem břízolitu nebo z lícového zdiva. Vnitřní povrchy jsou ze štukové omítky s malbou nebo keramickými obklady. Topení je podlahové v koupelnách nebo ústřední s plynovým kotlem. V obývacím pokoji je krb. V domě jsou rozvody studené i teplé vody s ohřevem teplé užitkové vody plynovým ohřívačem se zásobníkem. Vybavení koupelen tvoří umývadla, koupelnová vana, sprchový kout a topný žebřík. Záchody jsou splachovací s umývátkem. Kuchyňská linka je vybavena kuchyňským sporákem a nerezovým dřezem.
Insolvenční správce informuje, že je nemovitost v současné době obývána nájemníkem, který má, dle vyjádření insolvenčního dlužníka nájemní smlouvu na dobu určitou, do konce října 2028. Insolvenční správce aktuálně vyhodnocuje nájemní smlouvu.
Insolvenční správce dále informuje, že v souladu s pokynem zajištěných věřitelů by měl být soubor nabízených nemovitostí prodán nejvyšší učiněné nabídce, přičemž nejnižší možná nabídka je dle znaleckého posudku ve výši 21.590.000,- Kč. Konečnou kupní cenu musí následně odsouhlasit zajištění věřitelé. Dlužník, osoby mu blízké a osoby, které s ním tvoří koncern, nesmí nabývat majetek náležející do majetkové podstaty insolvenčního dlužníka. Tento majetek nesmí být na ně převeden ani ve lhůtě 3 let od skončení konkursu. Insolvenční soud může povolit výjimku ze zákazu nabývání majetku. V případě uzavření kupní smlouvy, bude tato zveřejněna v insolvenčním rejstříku. Veškeré náklady a správní poplatky spojené s řízením o vkladu vlastnického práva k nemovitostem hradí kupující nad rámec kupní ceny. Bývalá majitelka nemovitosti podala na konci roku 2023 žalobu na vyloučení nemovitosti z majetkové podstaty. Soud dosud neoznámil termín projednání žaloby. Z tohoto důvodu zatím nemůže být inzerovaná nemovitost prodána.

Parametry domu

Cena
21 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provice RK
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Matějská, Praha 6 - Dejvice
ID
899REA2023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
220 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REXIM REALITY, s.r.o.

Radlická 1170/61, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Kříž

Jan Kříž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu