Pronájem kanceláře, Brno, Milady Horákové, 36 m2 (ID: 3409142)

Milady Horákové, Brno

11 140 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 7.719Kč/měsíc záloha na služby, bez DPH)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Hledáte vhodné prostory pro podnikání? Oceníte lukrativní adresu, možnost parkování ve dvoře a umístění Vaší kanceláře v reprezentativní budově? Provoz recepce, ze které Vám klienta pošlou výtahem přímo do pronajatých prostor? Pak čtěte dále.

Máme pro Vás k pronájmu jedinečné kancelářské prostory v centru Brna na ul. Milady Horákové 1957/13.

Konkrétní kancelář (jedná se o soubor dvou místností o velikosti 16,317 m2 a 16,317 m2) se nachází ve druhém patře a je orientovaná do klidného vnitrobloku. Na oknech jsou instalovány vnitřní žaluzie. Na zemi je položený koberec. Topení/chlazení místnosti je zajištěno přes fancoily. K dispozici je kuchyňka umístěná přímo na patře. Další kompletně zařízenou kuchyňku naleznete v suterénu budovy. Zde se nachází i konferenční/školící místnost s kapacitou až pro 50 osob vybavená lavicemi, židlemi, projektorem a tabulí. Tuto konferenční/školící místnosti si můžete za poplatek pronajmout. Toalety se pak nachází v každém patře.

Budova samotná má 7 pater a k dispozici jsou 2 výtahy. Hlavní recepce se s úsměvem postará o všechny Vaše příchozí klienty a návštěvy. K nepřetržitému vstupu do budovy Vám poslouží číp. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost včetně restauračních zařízení, kaváren a obchodů. Přímo v budově najdete prodejnu zdravotních potřeb, obchod s potravinami, notářství, advokátní kancelář, kadeřnictví aj.

Nájemné: 11.140Kč/měsíc bez DPH
Záloha na služby 7.719Kč/měsíc bez DPH
Celkem: 18.859Kč/měsíc bez DPH
Neplatíte provizi RK.

Dále je zde možnost pronájmu jednoho nebo více parkovacích míst ve vnitrobloku. Cena pronájmu parkovacího místa se odvíjí od velikosti pronajímaných prostor a od počtu požadovaných parkovacích míst.

Zaujaly vás tyto prostory? Ráda Vám zodpovím veškeré dotazy. Neváhejte mě kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
11 140 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 7.719Kč/měsíc záloha na služby, bez DPH
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Milady Horákové, Brno
ID
37806
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petra Němcová

Ing. Petra Němcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu