Prodej rodinného domu, Věteřov, 230 m2 (ID: 3409620)

Věteřov

6 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Věteřově

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám zprostředkujeme prodej dvoupodlažního rodinného domu v klidné části obce Věteřov. Stavba se rozkládá na pozemcích o celkové výměře 434 m2 a nabízí užitnou plochou 230m2.
Dům o dispozicí 5+KK byl postaven v roce 1996 a postupně byl i rekonstruován stav domu je velmi dobrý. V přízemí domu se nachází zádveří,hala s krbem, která plynule přechází do jídelny s kuchyňským koutem, samostatnou toaletou, koupelnou a obývacím pokojem. V prvním patře se nachází tři neprůchozí ložnice orientované na jih, koupelna s vanou a sprchovým koutem. Patro lze do budoucna propojit i s terasovitou zahradou nad domem. Dům je nyní vytápěn plynovým kotlem do radiátorů a možnost je i topení tuhými palivy v krbu s teplovodním výměníkem. Automobil lze parkovat na pozemku před domem.Vyžití kolem domu naleznete na dvoře a zahradě přímo navazující na les.

Z domu a zahrady je krásný výhled do okolí a Ždáňské lesy. Věteřov je obec v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji, 6 km západně od Kyjova. Žije zde 500 obyvatel. Obec je obehnána polnostmi, pouze z malé části na východě hraničí s lesem. Je zde škola, školka, restaurace a pošta.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto uvádíme třídu G


Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Věteřov
ID
00015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
434 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Věteřově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu