Pronájem komerční nemovitosti, Sokolov, Karla Havlíčka Borovského, 496 m2

Karla Havlíčka Borovského, Sokolov

60 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH)

Prémioví partneři v Sokolově

Informace k nemovitosti

Společnost Marent Reality Vám aktuálně nabízí k dlouhodobému pronájmu toto nově vybudované multifunkční mycí centrum automobilů. Objekt je situován u hlavní silnice v Sokolově s vysokou frekvencí provozu téměř u sjezdu č.142 dálnice D6.
Nabízené prostory jsou po kompletní rekonstrukci a přímo určené pro provoz automobilového mycího centra. Ideální příležitost pro Vaše podnikání, protože technologie je již osazena a zprovozněna, žádné vysoké vstupní investice. Objekt mycího centra je dvoupodlažní o zastavěné ploše 248 m² a podlahové ploše 496 m². Venkovní přilehlá plocha má výměru 1217 m²
Dispozice objektu je následující:
V přízemí se nachází kompletně nová automatická portálová mycí linka vč. prostoru pro předmytí. Celá technologie mycí linky je ještě v záruce. Na mycí linku navazují prostory recepce určené pro příjem zakázek s možností občerstvení. Z prostor recepce je výhled přímo do prostor mycí linky. Za recepcí se pak nachází další prostory, které jsou určeny pro ruční čištění automobilů.
V 2.NP je situována nové vybudovaná ubytovna pro 16 osob v celkem 7 pokojích. Pokoje mají vlastní kuchyňku, nový nábytek, umyvadlo na každém pokoji. Sociální zázemí je společné. Prostory jsou kompletně nové – ještě nebyly užívány!
Nabízený objekt má svůj vlastní pozemek na kterém se nachází parkoviště o výměře 1217 m² s dostatečnou kapacitou parkovacích míst pro zákazníky i zaměstnance, venkovní terasu pro zákazníky a v neposlední řadě pak vysavač pro vysávání automobilů, který je rovněž v rámci nájmu k dispozici pro užívání. Celá venkovní plocha je vydlážděné zámkovou dlažbou.
Uvnitř objektu jsou provedeny kompletní rozvody vody, vzduchu, elektřiny a topení. Voda pro mycí linku je recyklovaná. Zpracování a čištění vody z mycího centra zajišťuje čistička odpadních vod, která je součástí mycího centra. To má za následek nízkou spotřebu vody a také nízké provozní náklady na tuto mycí linku. Vytápění objektu je zajištěno nově instalovaným tepelným čerpadlem.
Přízemí mycího centra i 2.NP ubytovny mají každý vlastní vstup. Možnost pronájmu také celého objektu tj. mycího centra i ubytovny dohromady. Oba prostory jsou připraveny k okamžitému nastěhování. Cena nájmu nezahrnuje náklady na energie – voda, plyn a elektřina. Uvedená cena je za pronájem mycího centra, cena za pronájem celého objektu je na vyžádání.
Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i další objekty. Vždy pro Vás najdeme rychlé a kvalitní řešení. Více informací Vám rád poskytneme náš vedoucí správy nemovitostí.

Parametry nemovitosti

Cena
60 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Karla Havlíčka Borovského, Sokolov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
496 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu komerčních nemovitostí v Sokolově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu