Prodej bytu 4+kk, Brno, Provazníkova, 75 m2

Provazníkova, Brno

10 617 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 597 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi. Cena vč. DPH., včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nový prostorný byt 4+kk s balkonem s panoramatickým výhledem na jih Brna, v nejvyšším podlaží bytového domu v Černých Polích. Byt v osobním vlastnictví, s podlahovou plochou 75 m2 + balkon o ploše 7 m2, orientovaný do klidného vnitrobloku, pro Vás připravujeme v nástavbě 6. NP v Provazníkově ulici. Na balkon lze vstoupit z ložnice i z velkého obývacího pokoje (27 m2). Koupelna (se sprchovým koutem) a obě zbývající ložnice mají střešní okna. Byt bude připraven k nastěhování v červnu 2024.
Spolu s výstavbou šesti nových bytů probíhá zateplování stávajícího domu a instalace nových výtahů. Dům dostane novou fasádu, včetně nových oken a její moderní styl bude korespondovat s pravidelnou a vzdušnou dispozicí nabízených bytů. Ty budou mít podlahovou plochu od 62 do 82 m2 a uspořádány budou jako 3+kk a 4+kk. Všechny nové jednotky budou zkolaudovány jako byty, nikoliv jako ateliéry nebo apartmány. DPH 15 % je zahrnuta v ceně.
Uspořádání bytů, jejich orientace, zvolený standard stavebních prvků a vybavení jednotek, spolu s vynikající lokalitou, zajistí pohodlné a klidné bydlení. Ke každému bytu bude možno zakoupit parkovací stání ve veřejně nepřístupném vnitrobloku.
Poloha při Provazníkově ulici přináší snadnou a rychlou dostupnost do centra i k nákupním centrům a skvělou občanskou vybavenost v nejbližším okolí. Zároveň se Vám z Černých Polí otevírá pohodlný přístup do severovýchodního okolí Brna, příjemně zalesněného a kopcovitého, směrem na Moravský kras.
Umístění bytu v nejvyšším podlaží domu poskytuje panoramatický výhled na Brno – od lomu Hády až po Špilberk.

Parametry bytu

Cena
10 617 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi. Cena vč. DPH., včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Provazníkova, Brno
ID
N30989
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
71 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIG

Cejl 926/30, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jiří Brodina

Jiří Brodina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu