Prodej rodinného domu, Dzbel, 163 m2 (ID: 3410251)

Dzbel

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc

(Konečná cena, neplatíte provizi!)

Prémioví partneři v Dzbelu

Informace k domu

Prostorný rodinný dům 5+kk s garáží.

Bydlení v klidném prostředí v prostorném, prakticky a bezbariérově vyvedeném domě po rekonstrukci. Nabízený dům poskytuje veškeré zázemí, na které lze jen pomyslet - ať už se jedná o rozměrné pokoje, pohodlné parkování před domem, garáž s vraty na el. pohon (z níž lze vejít suchou nohou do domu i projet vozem na zahradu), krytou pergolu dostupnou z obývacího pokoje, venkovní bazén s relaxačním zázemím, možnost rozšíření o další jednotku do vestavby na půdu o dalších cca 150 m2, vnitřní dveře od firmy SAPELI. V domě zůstává vestavěný nábytek. K dispozici slouží videotelefon.

Dům byl v roce 2009 téměř celý odstraněn, zbylo pouze obvodové zdivo. Dále se provedla přístavba (rozšíření domu - tedy novostavba) a rekonstrukce starší části. V rámci ní byl položen nový krov s krytinou, zateplené nemovitosti, okna vyměněna za eurookna, nahozeny vnitřní omítky, položeny podlahy, rozvedena voda, elektřina, plyn i topení a mnoho dalšího. Praktický krb v obývacím pokoji byl doplněn o výměník.
Napojen je na veřejný vodovod, zemní plyn, elektřinu a odpady jsou svedeny do jímky.
V domě je tedy ústřední topení s kotlem na zemní plyn a krb na tuhá paliva s výměníkem, tudíž náklady na vytápění jsou nízké.
Orientace obytných místností je na severovýchod a jihozápad.

Celková podlahová plocha domu činí 163,4 m2, včetně příslušenství. K tomu náleží výměra terasy - 33 m2 a dále zpevněná plocha kolem bazénu 60 m2. Výhodou je velikost obývacího pokoje s kuchyní o velikosti 46 m2. Jelikož PENB zatím nebyl dodán, uvádíme G.

Pozemek je kompletně oplocen, ve přední části rovinatý. K pohodlnému vjezdu slouží brána na el. pohon značky LOMAX. Před domem se nachází předzahrádka a parkovací stání. Za domem přechází zahrada do mírného svahu a je rozdělena na relaxační část s bazénem, okrasnou a skladovací část. Zde je umístěn i skleník. Rekonstrukce se dotkla i zahrady - byly provedeny úpravy terénu, osazení bazénu se zpevněnou plochou kolem něj, založena okrasná zahrada, oplocení a výstavba dřevěné kůlny na nářadí.

Celková plocha pozemku činí 863 m2. Je z něj krásný výhled do okolí, jedná se velmi klidné místo jak z pohledu umístění nemovitosti, tak z pohledu sousedů.

Dispozice: vstupními dveřmi vejdeme do zádveří (8,25 m2), kde najdeme schody na půdu (2,97 m2). Dále do třech pokojů (19,90 m2, 21,42 m2, 14,62 m2), technické místnosti (7,10 m2), koupelny (7,85 m2) s vanou, sprchou a WC a na další samostatné WC (1,3 m2). Poslední místností je ložnice (15,73 m2). Hlavní obývací část tvoří kuchyň s jídelnou (16,79 m2) včetně spíže (1,7 m2) a navazující obývací pokoj (29 m2).
Vjezd do garáže (16,78 m2) najdeme u vstupních dveří.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena, neplatíte provizi!
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Dzbel
ID
192823RoV
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
196 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
163 m2
Plocha nemovitosti
863 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dzbelu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu