Prodej rodinného domu, Protivanov, Na Dolině, 97 m2 (ID: 3410255)

Na Dolině, Protivanov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK)

Prémioví partneři v Protivanově

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v Protivanově, ul. Na Dolině. Dům je vhodný jak k rekreaci, tak i k trvalému bydlení. Současná dispozice domu je 2+1, součástí je samostatná a oplocená zahrada před domem.
Dům v původním stavu, v roce 2019 byla vyměněna stávající okna a dveře za plastová. Dále je napojen obecní vodovod, elektřinu, plyn. Vytápění domu je ústřední, kotlem na zemní plyn. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. 
Celková plocha pozemku činí 281 m2 a užitná plocha domu je cca 96,9 m2.
Dispoziční uspořádání je následující:
Ze vstupní předsíně (8,4 m2) je možné vejít do kuchyně (17,7 m2), ze které je vstup do dvou pokojů (20,3 m2 a 12,7 m2). Z druhé chodby (16,9 m2) je možné vstoupit do koupelny (2,8 m2), samostatné toalety (1,3 m2), kotelny (4,1 m2), dílny (4,5 m2), komory (4,3 m2) a bývalé hospodářské části (3,9 m2). Z této chodby je možné vyjít z domu ven. 
Velkou předností této nabídky je umístění domu, klidná lokalita. Možnost využít jak trvalému bydlení, tak i k rekreaci. PENB zatím není k dispozici, z tohoto důvodu uvádíme G.
Městys Protivanov je obec okresu Prostějov v Olomouckém kraji, žije zde cca 1022 obyvatel a je nejvýše položenou obcí v okrese. Městys plní po mnoha stránkách úlohu menšího regionálního centra a je zcela kompletně vybaven, je zde škola, školka, obchody, restaurace.
Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Na Dolině, Protivanov
ID
189923JaT
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
97 m2
Plocha nemovitosti
281 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Protivanově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu