Prodej bytu 2+1, Česká Lípa, Škroupovo náměstí, 75 m2

Škroupovo náměstí, Česká Lípa

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nadstandardní bydlení přímo v centru města na náměstí nebo zajímavá investiční příležitost s aktuálním ročním výnosem z nájemného více než 200 tis. Kč.

Nabízíme k prodeji zcela nový, nadstandardní podkrovní byt o dispozici 2+1 v nedávno zrekonstruovaném domě s okny a výhledem na náměstí T. G. Masaryka a vchodem ze Škroupova náměstí v České Lípě, v samém centru města.

Byt o velikosti 75 m2 se nachází ve 3.NP bytového domu a je situován v podkroví, přičemž okna bytu nabízejí výhledy na náměstí T. G. Masaryka. Dispoziční řešení bytu je patrné z přiloženého půdorysného schématu a bytem se můžete projít prostřednictvím virtuální prohlídky. Byt je zařízen moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a disponuje prostornou vstupní chodbou, koupelnou, samostatnou toaletou, obývacím pokojem s kuchyní a ložnicí. Parkování je možné na Škroupovo náměstí.

Vytápění vlastním plynovým kotlem umístěným v koupelně s možností komfortního automatického ovládání. V koupelně i na toaletě jsou použity kvalitní obklady a dlažby stejně jako zařizovací předměty. Celý byt využívá komfortu podlahového vytápění.
Na podlahách obytných místností je plovoucí podlaha.

Byt je aktuálně pronajatý nájemní smlouvou na dobu určitou do 31.10.2024 s možností případného prodloužení.

Do prostoru kuchyně byla instalována na míru vyráběná rohová kuchyňská linka v bílé barvě s nerezovými úchytnými lištami v kombinaci s dubovou pracovní deskou, vybavená spotřebiči - pečící el. trouba, indukční varná deska, lednice s mrazničkou, myčka nádobí, digestoř.

Dům má pouze 4 bytové jednotky a 2 nebytové prostory v přízemí, nabízený byt je ve 3.NP, samozřejmostí je vlastní měření plynu, elektřiny i vody. Dům, ve kterém se byt nachází, prošel celkovou rekonstrukcí. K dispozici je rovněž sklepní prostor v suterénu domu.

Pokud hledáte nadstandardní bydlení na výjimečném místě v samém centru České Lípy nebo hledáte zajímavou investiční příležitost, pak nás kontaktujte prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení dalšího postupu. Cena je pevná a není k jednání.

Parametry bytu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Škroupovo náměstí, Česká Lípa
ID
0224-NP01132
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v České Lípě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu