Prodej ubytování, Mařenice, 770 m2 (ID: 3410606)

Mařenice

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mařenicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji penzion a restauraci Maxmillian, který se nachází v malebné obci Dolní Světlá v srdci Lužických hor, na klidném místě obklopeném přírodou. Krásně zrekonstruovaná třípodlažní nemovitost nabízí nadstandardní dvouciferný výnos, pyšní se skvělým hodnocením a prodává se včetně kompletního vybavení a know-how se zavedenou, převážně německou klientelou. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, má užitnou plochou cca 770 m2 a pozemek 1 975 m2.

Historie penzionu sahá do r. 1930, kdy dům koupil slavný německý boxer a mistr světa v těžké váze Max Schmelling. Po válce byl objekt využíván jako kulturní dům, následně jako kasárna či rekreační objekt. Po revoluci již v rámci privatizace dům sloužil jako penzion a nynější podobu má od r. 2019, kdy proběhla rozsáhlá rekonstrukce a stávající majitelé vrátili penzionu jméno Maxmillian.

První podlaží nabízí restauraci s kapacitou 46 míst uvnitř a 28 míst na venkovní terase. Dále je zde plně zařízená kuchyň, bar s krbem, sociální zázemí, společenská místnost s další terasou pro ubytované hosty, kancelář, byt pro provozovatele, zázemí pro zaměstnance s šatnou a koupelnou, technické a skladovací prostory pro restauraci. Nechybí místnost pro kola a lyže, vše pod bezpečnostní kamerou.
Druhé podlaží zahrnuje celkem 7 pokojů hotelového typu s kapacitou 16 lůžek, rozdělené do pěti dvoulůžkových a dvou třílůžkových pokojů ve vyšším standardu. Každý z nich je vybaven koupelnou (vana či sprchový kout, toaleta), stolem, TV a minibarem. Privátní wellness disponuje finskou saunou, luxusní vířivou vanou, vyhřívanou tureckou lavicí a sprchovým koutem.
Ve třetím podlaží jsou dva služební pokoje, dvě koupelny, technická místnost a prostorná půda, která nabízí možnost zvýšení ubytovací kapacity dle potřeb a vlastního záměru. Zároveň je možná dostavba výtahu.
Na pozemku je několik klidových zákoutí a relaxačních zón, která lemuje protékající potok. Na zahradě je víceúčelové travnaté hřiště, posezení s ohništěm, grilem či bazén. Možnost parkování až pro deset vozů. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem, odpad pomocí septiku.

Klientela, která se ráda vrací, oceňuje především soukromí a klid, spojený s nádhernou přírodou a aktivním odpočinkem. Okolí je ideální pro turistiku, naučné stezky, houbaření, rybaření, je zde mnoho cyklostezek a vyhlášených horolezeckých terénů. Perfektní je zde také zimní období. Nedaleko se nachází německé lázeňské středisko Jonsdorf, zřícenina hradu a kláštera Oybin, skalní hrad Sloup či 18ti jamkové golfové hřiště.

Parametry nemovitosti

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mařenice
ID
N6635
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
770 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Zdeněk Jemelík

Ing. Zdeněk Jemelík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mařenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu