Prodej rodinného domu, Psáry, Na Vysoké, 180 m2 (ID: 3412069)

Na Vysoké, Psáry

11 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 093 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Psárech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám novostavbu samostatně stojícího domu s pěknou zahradou a volným výhledem do krajiny nedaleko Prahy. Dům je s klimatizací, fotovoltaickými panely a je vytápěn tepelným čerpadlem. Dům je vhodný k bydlení pro rodinu s dětmi, nebo i vícegenerační bydlení.


Dům je o dispozici 5+kk. Z přední strany je předzahrádka a možnost přístřešku pro 2 vozy. Za vchodovými dveřmi je prostorné zádveří, kde je místo pro velkou šatní skříň, botník, samostatná toaleta a technická místnost. V 1.NP se nachází prostorná hala s přípravou pro kuchyňskou linku, uprostřed haly je příprava na instalaci krbu na dřevo či peletky. Dominantou jsou velká okna s výhledem do zahrady a do krajiny. Z boku obývací haly je vchod na balkón a do zahrady.


Po dřevěném schodišti sestupujeme do 1.PP, kde jsou 3 ložnice, technická místnost, komora, velká koupelna s vanou, toaletou, sprchovým masážním koutem, umyvadlem, topným žebříkem a dalším úložným prostorem. Chod domu je zajištěn z velké technické místnosti. Z levé strany domu vede pozinkované schodiště do samostatného studia v podkroví s terasou a půdou. Je zde příprava na koupelnu s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem a kuchyňskou část. Samostatné studio můžete využít jak pro vícegenerační bydlení nebo s investičním záměrem na pronájem. Tento prostor zatím není dokončen. Ve standardech jsou plovoucí laminátové podlahy, bílé obložkové dveře. Schodiště do 1.PP je dřevěné. Plastová okna jsou s trojsky, klimatizační jednotka je v obývací hale a v podkroví. Na pozemku se také nachází sklep, u kterého je tepelné čerpadlo, tlaková kanalizace a zahradní domek.


Dům má velký potenciál, můžete si dokončit i dle svých možností. Terénní úpravy nejsou dokončeny. Na prohlídku Vás ráda doprovodím.


V blízkosti je Pražský okruh, dálnice D1, nebo můžete využít autobus č. 332 z Budějovické nebo 334 ze Smíchovského nádraží. Nejblíže jsou velké obchody v Jesenici nebo nákupní zoně v Čestlicích. S hypotečním úvěrem Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
11 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Na Vysoké, Psáry
ID
527748
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
840 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Psárech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu