Prodej chaty, Sázava, 30 m2

Sázava

2 775 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 225 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize a služeb RK)

Prémioví partneři v Sázavě

Úklidové služby

Informace k domu

Chata je postavena na betonové desce. Nově přistavěná část chaty je zděná, zbývající část je dřevostavba – po celkové kompletní rekonstrukci. Rekonstrukce a přístavba byla provedena pečlivě a precizně. Stavba je nově zateplena (polystyren tl. 60 mm) s fas. omítkou, nová je střecha (falcovaná střešní krytina), nová jsou plastová okna se žaluziemi, nový je komín, nové jsou všechny vnitřní prostory (podlahy, omítky, rozvody, vybavení), nové jsou i venkovní dlažby. Nový je bazén, včetně technologie.
Dispozice: vstupní veranda, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, samostatná toaleta, koupelna (bude dokončená - bojler, sprchový kout, umyvadlo), technická místnost, pokoj, sklad. Chata je vytápěna kamny na tuhá paliva. Před chatou je umístěna zastřešená pergola. Zastavěná plocha stavby činí 38 m2, výměra zahrady pak 404 m2. Přístup na pozemek je bezproblémový, parkovat lze na vlastním pozemku u chaty (nově vybudované parkovací stání). Zahrada je na rovině / velmi mírně svažitá, pečlivě udržovaná, je zde mj. umístěn bazén. Zahrada je osázená keři a květinami, včetně udržovaného trávníku. IS: voda z nové vrtané studny, užitková voda na zalévání (k dispozici březen až říjen), elektřina 230 V, jímka na odpadní vody (nová, plastová, objem 3,3 m3). Prostředí je příjemné, s dostatkem soukromí. K dispozici je autobus (PID, č. 382), vzdálenost na zastávku je cca 250 m, bus jezdí na metro Háje, v Sázavě je k dispozici i vlak. Veškerá občanská vybavenost je v místě. Lokalita: Sázava se nachází 40 km jihovýchodně od Prahy, s velmi dobrou dostupností po D1. Další podrobné informace Vám rádi poskytneme při prohlídce nemovitosti.

Parametry domu

Cena
2 775 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a služeb RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Sázava
ID
NPDO5213
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
30 m2
Plocha nemovitosti
442 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Ing. Petr Doležal

Ing. Petr Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu