Prodej rodinného domu, Ostrava, Opavská, 127 m2 (ID: 3412668)

Opavská, Ostrava

8 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 504 Kč /za měsíc

(včetně pozemku, vnitřního vybavení a parkovacího stání)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej novostavby námi realizovaného a projektovaného rodinného domu na vlastním pozemku. Obytná plocha domu je 127 m2, rozloha pozemku činí 661 m2. Dům byl zkolaudován v roce 2018 a je plně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování. Od kolaudace byl využíván pouze jako ukázkový dům a je v perfektním stavu.

V 1. NP se nachází předsíň, ze které se dostaneme do prostorné haly (8 m2) se samostatným WC, hobby místností a funkčně řešenou komorou pod schodištěm. Z haly se dále prochází do obývacího pokoje (33 m2) a následně do přilehlé kuchyně (11 m2), která je vybavena nadstandardní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči.

Francouzská okna a otevřená kuchyně zajišťují v obývací části dostatek světla. Designovým prvkem v kuchyňské části je podlouhlé okno nad pracovní deskou s výhledem do zahrady, do které se pohodlně dostanete francouzským oknem z obývacího pokoje, a můžete využít k posezení venkovní terasu. Zahrada byla realizována na základě návrhu architekta a je pravidelně udržována.

Ve 2. NP nám galerie nabízí 3 samostatné vstupy do pokojů o rozloze 11 m2, 15 m2 a 17 m2. Nachází se zde společná šatna, dostatečně velká koupelna (9 m2) s vanou, dvěma umyvadly, bidetem a závěsným WC.
V pokojích v 2. NP je kvalitní plovoucí podlaha, na ostatních plochách je použita keramická dlažba.

Kupní cena domu s pozemkem, vnitřním vybavením a parkovacím stáním je 8.499.000 Kč. Rádi Vám pomůžeme i s vyřizováním hypotéky.

Možný termín nastěhování ihned.

Místo nabízí výbornou občanskou vybavenost – ZŠ i MŠ, potraviny, restaurace, divadlo, sportoviště, lékaři, pošta a MHD. Vše je na dosah, do centra Ostravy se dostanete autem za 20 minut.

Parametry domu

Cena
8 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně pozemku, vnitřního vybavení a parkovacího stání
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Opavská, Ostrava
ID
01260
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
661 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CANABA a.s.

Štětkova 1001/5, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ing. Jan Beneš

Ing. Jan Beneš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu