Prodej bytu 5+kk, Palma de Mallorca, Španělsko, 260 m2 (ID: 3414224)

Palma de Mallorca, Španělsko

55 193 275 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

K prodeji nabízíme výjimečný penthouse na prestižní adrese ve městě Palma de Mallorca. Mallorca je největším z Baleárských ostrovů náležícím Španělsku. Jedná se o prostorný byt o dispozici 5+kk a celkové užitné ploše 219 m2 s terasou o rozloze 20 m2. Luxusní penthouse je orientován na jihozápad a nabízí výjimečný výhled na moře a záliv Palma.

Nachází se v 11. patře moderního bytového domu s výtahem. V ceně je zahrnuté podzemní parkovací stání. Ze vstupní části bytu se dostanete do prostorného, světlého a otevřeného obývacího pokoje s jídelním koutem a přilehlou moderní kuchyní. Byt má celkem čtyři ložnice a čtyři koupelny, což zajišťuje dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. K bytu náleží také malá kancelář, která je ideální pro práci z domova nebo studium.
Celý byt je vybaven klimatizací a topením, což zaručuje maximální komfort během celého roku. Byt je v osobním vlastnictví a je k dispozici bez jakýchkoli právních závazků nebo omezení.

Penthouse se nachází v úžasné lokalitě. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, kaváren, parků, škol a zdravotnických zařízení. V pěší vzdálenosti je i krásná promenáda Paseo Maritimo, která je ideální pro procházky s výhledem na moře a záliv Palma.

Pokud hledáte bydlení na vysoké úrovni v jedné z nejlepších lokalit v Palmě, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
55 193 275 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Palma de Mallorca, Španělsko
ID
N6679
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
219 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
260 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Míšková

Ing. Lucie Míšková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu