Prodej bytu 4+kk, Tenerife, Španělsko, 184 m2 (ID: 3414568)

Tenerife, Španělsko

63 289 975 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji apartmán 4+kk v nově vznikajícím luxusním projektu Iconic na jihozápadě španělského ostrova Tenerife v rezidenční čtvrti Rokabella. Projekt byl navržen renomovaným architektem Leonardo Omarem, v čistém, moderním designu za využití nejkvalitnějších materiálů.

Dispozice bytu zahrnují tři ložnice, čtyři koupelny a obývací pokoj s kuchyní s krásnými panoramatickými výhledy na oceán, které si můžete vychutnat z vlastního soukromého bazénu či prostorné terasy (84 m2) včetně luxusní střešní terasy. Kuchyně budou vybaveny špičkovými spotřebiči a celý objekt je klimatizován. V podzemním podlaží se nachází soukromá garáž pro dvě vozidla a skladovací prostory.

Projekt se nachází v jedné z nejprivilegovanějších oblastí Tenerife – v rezidenční čtvrti Rokabella v Costa Adeje na jihu ostrova. Rokabella se nachází na jihozápadním pobřeží nedaleko vesnice Callao Salvaje, v klidné oblasti s úchvatným výhledem na Atlantický oceán a ostrov La Gomera ve Španělsku. Tato oblast má velký potenciál díky dokonalé kombinaci moře a přírody, což z ní dělá ideální volbu pro nesčetné množství aktivit, včetně pěší turistiky, potápění, windsurfingu, kitesurfingu, jízdy na kajaku, plachtění nebo paragliding. Pro milovníky golfu jsou zde jedny z nejlepších golfových hřišť v Evropě.

V sousední vesnici Callao Salvaje v současnosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně kaváren, obchodů, restaurací, supermarketů a bank. Za cca 10 minut jízdy autem se dostanete do turistických center Costa Adeje a Playa de las Américas, 7 km od rezidence Rokabella se nachází největší vodní park v Evropě Siam park, Aqualand, Siam mall a 4 km pláží a 26 km pobřeží.

Výstavba developerského projektu již probíhá a plánované dokončení projektu je v létě 2024.

Ostrovem vás provede česky mluvící makléřka, která na Tenerife žije přes 20 let. A v případě zájmu vám vaše nové bydlení i pronajme. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Pro více informací o nemovitosti či jejich standardech, prosím, kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
63 289 975 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Tenerife, Španělsko
ID
IC7-11
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
360 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
184 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kateřina Zajícová

Kateřina Zajícová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu