Prodej bytu 4+1, Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty, 985 m2 (ID: 3415010)

Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty

110 595 293 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Představujeme vám exkluzivní nabídku prodeje luxusního apartmánu v projektu Ellington Ocean House na Palm Jumeirah v Dubaji. Jedná se o nejnovější rezidenční projekt společnosti Ellington Properties navržený prestižním ateliérem Bjarke Ingels Group.

Luxusní devítipodlažní komplex o celkem 88 jednotkách nabízí designové apartmány 3+1 a 4+1 s úchvatnými panoramatickými výhledy. Součástí apartmánů jsou špičkové kuchyňské spotřebiče, jinak jsou apartmány k prodeji nevybavené, což vám poskytne možnost přizpůsobit si domov podle vlastních potřeb a přání. Koupelny jsou obloženy prvotřídním mramorem, který podtrhuje sofistikovanost celého interiéru. Součástí projektu je soukromá zahrada i bazén pro rezidenty.

Projekt bude realizován v prémiovém standardu, od zařízení, vybavení až po zabezpečení. Rezidentům bude k dispozici plně vybavené fitness centrum s výhledem na bazén, bazén, jógové studio a wellness. Součástí projektu budou restaurace i dětské koutky. Také zde můžete využít kino, hernu, knihovnu nebo klidné místnosti určené pro meetingy, jednání, učení či práci.

Exkluzivní projekt Ocean House se nachází v prestižní oblasti Palm Jumeirah, umělém ostrově s elitními hotely a obytnými komplexy s rozvinutou infrastrukturou, která nabízí širokou škálu možností pro zábavu, sportovní aktivity, nákupy či relax, to vše v docházkové vzdálenosti několika minut. V blízkosti do 30 minut cesty je mnoho významných míst jako například nákupní centrum Nakheel Mall, dubajský přístav, Dubaj Mall a Burj Khalifa. Mezinárodní letiště je vzdáleno 40 minut.

Dokončení projektu je plánováno na 4Q 2025.

V projektu je k prodeji více jednotek, inzerovaná nemovitost slouží k představení možných dispozic. Na přání Vás seznámíme s celou nabídkou. Ceny se mohou lišit v závislosti na specifice jednotky.

Dubají vás provede česky mluvící makléřka, která v případě zájmu vám vaše nové bydlení i pronajme.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Parametry bytu

Cena
110 595 293 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty
ID
OH-2
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
985 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu