Prodej bytu 4+1, Trogir, Chorvatsko, 160 m2 (ID: 3415214)

Trogir, Chorvatsko

33 783 750 Kč /za nemovitost

(včetně DPH, včetně provize)

Prémioví partneři

Informace k bytu

Rezidence se nachází v samém srdci starého města Trogir, malého ostrova v Chorvatsku, kdysi tvrze známé jako město muzeí. Cesta k promenádě plné restaurací, barů a malých obchodů, až k hlavnímu náměstí a slavné katedrále sv. Vavřince zabere jen pár kroků přes úzké vinoucí se ulice.

Tato úžasná nemovitost se nachází ve druhém patře starého kamenného domu z roku 1928, který byl původně postaven prarodiči nynějšího majitele. Nyní byl renovován lidmi, kteří ocení estetiku a autenticitu nemovitosti a okolí.
Samotný apartmán se rozprostírá na 160 m2 a disponuje soukromou střešní terasou o ploše 150 m2, kde jsou umístěna lehátka, lounge a vířivka s 360 ° výhledem. Nemovitost čítá dohromady tři ložnice s manželskou postelí a 42palcovou LED či LCD televizí, místnost s Playstation konzolí a 42palcovou LED/LCD televizí, taktéž je zde pracovní kout. Obývací pokoj je vybaven velkou pohovkou a křeslem. Nechybí ani 42palcová LED/LCD televize. Kuchyně je plně vybavena v italském designu se vstupem do venkovní jídelny. Posledními místnostmi jsou dvě koupelny a samostatně oddělená toaleta.

Město Trogir má ideální polohu v samém srdci Dalmácie, 27 kilometrů západně od Splitu a 6 kilometrů od letiště Split, s počtem obyvatel 10.818 a celkovou populací 13.260 obyvatel.

Trogir má 2.300 let nepřetržité městské tradice. Od roku 1997 je historické centrum Trogir (malý ostrov mezi pevninou a ostrovem Čiovo) zapsáno na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Díky impozantní středověké architektuře přitahuje staré město Trogir zájemce o kulturu, umění a historii. Tamní uličky připomínají středověk.

Přístav Trogir a jeho marina poskytují ubytování pro lodě do délky 50 metrů. Přístavní oblast obsahuje vše, co byste mohli potřebovat pro vaše pohodlí a komfort, s asistencí přístavu, suchými doky a širokou škálou námořních a zákaznických služeb. Díky tomu je Trogir bezpochyby jednou z nejoblíbenějších destinací pro plavbu na Jadranu a neodolatelnou součástí vaší cestovní trasy.
Přes most se dostanete na ostrov Čiovo, jež nabízí nejlepší letní vyžití na nádherných plážích a v jeho vodách. Některé z břehů jsou zaplněné kavárnami a restauracemi, vybavením a půjčovným pro vodní sporty a potápěním. Občas je některá pláž téměř opuštěná, a poskytuje dostatek soukromí.

Na dvou malých nedalekých ostrovech Drvenik Veliki a Drvenik Mali, které jsou snadno dosažitelné lodí, si můžete užít klidné písečné pláže a restaurace, kde si budete moci vychutnat typické pokrmy dalmatské kuchyně.

Třída energetické náročnosti G je uvedena pouze dočasně z důvodu plnění zákonných požadavků, průkaz je zadán k vypracování.

Parametry bytu

Cena
33 783 750 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Trogir, Chorvatsko
ID
N5135
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
310 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
160 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Pecková

Veronika Pecková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu