Prodej rodinného domu, Horoušany, Spojovací, 212 m2

Spojovací, Horoušany

26 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 126 291 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horoušanech

Úklidové služby

Informace k domu

Dům je součástí dokončeného komorního projektu tří moderních viladomů domů v Horoušánkách. Domy splňují nejvyšší kritéria současného bydlení a jsou vybaveny mimořádně úsporným energetickým průkazem třídy A.

 

Předmětem prodeje je kompletně dokončená jednotka včetně koupelen a podlah o dispozici 4+kk a užitné ploše 186 m2 s vlastní oplocenou zahradou, slunnou terasou, garáží pro dva automobily, sklepem a technickou místností. Hlavní část domu sestává ze vzdušného otevřeného obývacího pokoje, vstupní haly, dvou prostorných ložnic, pracovny a servisní místnosti pro kuchyň. Ve spodní úrovni domu se nalézá garáž, sklep a zádveří.

 

V ceně domu je integrovaný systém podlahového vytápění, klimatizace a ventilace, venkovní žaluzie, hliníkové okenní rámy Heroal s třívrstvým sklem, bezrámové dubové dveře s výškou 240 cm, koupelny Laufen, německá garážová vrata od firmy Hormann a další. Výjimečná je také výška stropů 3 m. Interiéry a finální povrchové úpravy budou dokončeny dle výběru kupujícího.

 

Dům je zkolaudovaný a po dokončení interierů bude ihned připraven k nastěhování.

 

Projekt Vily Horoušánky charakterizují prvky jako je lehkost, čisté linie, nadčasovost a vysoká kvalita provedení. Moderní architektura ve spojení s podmanivou krásou okolní přírody Vás nadchne. Z Horoušánek v okrese Praha-východ jste v centru Prahy autem za 15 minut a za 25 minut vlakem z Úval na Masarykově nádraží. K občanské vybavenosti Horoušánek patří základní školy v Úvalech a v nedalekých Nehvizdech, dvoutřídní mateřská škola, česko anglická mateřská i základní škola Sofia School v Jirnech, rybářský spolek, benzinová pumpa, multifunkční hřiště a prodejna potravin. Autobusová zastávka se nachází 2 minuty pěší chůze od domu. Linka zajišťuje přímý spoj na Černý most nebo na vlakové nádraží v Úvalech.

Parametry domu

Cena
26 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Spojovací, Horoušany
ID
526635
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
212 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
604 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horoušanech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu