Prodej bytu 2+kk, King Salman bin Abdulaziz Al Saud Street, Spojené arabské emiráty, 70 m2 (ID: 3415096)

King Salman bin Abdulaziz Al Saud Street, Spojené arabské emiráty

12 421 095 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji apartmány o dispozici 2+kk v novém exkluzivním projektu vznikajícím v nejvyhledávanější Dubai Marina. Liv Lux obohatí výběr těch nejluxusnějších Dubajských residencí. Za projektem stojí věhlasný architektonický ateliér Atkins Architects. Ke každému bytu náleží parkovací stání.

Všechny byty jsou zalité světlem a mají výhled do Mariny nebo na Arabské moře. Dispozice těchto designových apartmánů s jednou ložnicí a dvěma koupelnami nabízí posezení na prostorném balkonu a otevřený obývací pokoj s kuchyní. V ložnicích jsou dřevěné podlahy, apartmány jsou klimatizované s velmi vkusným podsvětlením všech místností. Interiér klade velký důraz na kvalitu vybavení zařizovacích předmětů, zpracování a použitých materiálů.

Rezidenti se mohou těšit z luxusního vybavení svého bytu a zároveň užívat pětihvězdičkový servis a nepřebernou škálu dostupných služeb od 24hodinové recepce přes lounge, exkluzivní beauty salon, kinosál, konferenční prostory, dámskou a pánskou saunu a parní lázně, jóga studio, fitness, infinity a dětský bazén, letní kino, krásnou relaxační zahradu a grilovací prostory, golf a samozřejmě dětské hřiště.

Projekt bude dokončen v prosinci 2026.

Dispozice a ceny se mohou lišit v závislosti na umístění a velikosti konkrétního apartmánu.

Parametry bytu

Cena
12 421 095 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
King Salman bin Abdulaziz Al Saud Street, Spojené arabské emiráty
ID
N6338
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu