Prodej rodinného domu, Kostelní Lhota, 102 m2

Kostelní Lhota

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kostelní Lhotě

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej posledního zbývajícího dvojdomu v nově vybudované ulici na kraji obce. 4+kk, 102 m2, pozemek 303 m2 a moderní technologie, které se promítají do nízkých nákladů na vytápění díky tepelnému čerpadlu. Dům bude předán kompletně dokončený, s výjimkou instalace kuchyňské linky. Tu už si můžete vyřešit podle vlastních představ a potřeb. Dům je zkolaudovaný a připravený k užívání. Na vyžádání vám rád zašlu odkaz s hromadou dalších informací vč. kompletní dokumentace. Virtuální prohlídka je použita z identického dokončeného domu v první etapě.

Dům nabízí ve dvou podlažích celkově 102 m2 vnitřní plochy a venkovní terasu. Vytápění je řešeno úsporným tepelným čerpadlem s podlahovým topením, díky absenci radiátorů tak dochází k úspoře prostoru. Obývací pokoj s kuchyní nabízí velkorysých 36 m2. V prvním podlaží se rovněž nachází technická místnost a spodní toaleta. Ve druhém podlaží jsou umístěné 3 pokoje o velikostech 11 až 14 m2 a prostorná koupelna.

Příjezdová cesta je upravena zámkovou dlažbou. Pozemek o ploše 303 m2 je rovinatý s hotovou terénní úpravou. Dům je umístěn v nově vzniklé ulici dvojdomů s novou příjezdovou cestou i všemi inženýrskými sítěmi. Hotové je rovněž oplocení pozemku a zpevněná parkovací plocha pro dva vozy.

Na stavbě jsou použita izolační trojskla s nízkým koeficientem a 30 cm zdivo + 16 cm zateplení, díky čemuž lze očekávat velmi nízké náklady na provoz (třída B). Střešní krytina betonová, podlahovou krytinu tvoří dlažba s dekorem tmavého dřeva. Koupelny jsou provedeny v jednoduchém a minimalistickém designu s tlumenými tóny.

Velmi čilá obec Kostelní Lhota se stala obcí roku 2022 a nachází pouhých 7 km od Poděbrad, 3 km od Sadské a zhruba 20 minut jízdy od Černého Mostu. Domy jsou situované nedaleko centra obce a ZŠ (cca 3 min chůze), avšak na kraji zástavby směrem k jezu na potoku Výrovka. Kolem domů tak neexistuje žádný bezprostřední provoz, jedná se o slepou ulici. Více informací na webu projektu.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Kostelní Lhota
ID
05928
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
303 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelní Lhotě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu