Prodej rodinného domu, Malá Úpa, 437 m2 (ID: 3415615)

Malá Úpa

21 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 607 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Malé Úpě

Informace k domu

Tato roubenka, nyní využívána jako pension, nabízí celoroční dostupnost = žádné placení parkoviště(primárně pro vaše hosty), obrovská úspora vašeho času i peněz - nemusíte se starat o rolbu či skútr a své hosty, úklidovou firmu, dodavatele... dovážet, odvážet apod. Nasednete do auta a jedete kam potřebujete. Soukromí - pension se nachází ve slepé ulici s vlastním vstupem do řeky Úpy. Skibus u pensionu - za špatných zimních sjízdných podmínek se tedy hosté sami pohodlně dostanou na sjezdovku i ze sjezdovky. Potenciál v podobě restaurace - neuspokojená poptávka po kvalitní restauraci v okolí.

Tento jedinečná nemovitost přímo v srdci Krkonoš je nyní na prodej. Disponuje 7 komfortně vybavenými pokoji s koupelnou a nabízí také krásné vlastní bydlení pro majitele. Oblíbený penzion má na booking.com jedno z nejlepších hodnocení - 9,43 z 10, na Mapy.cz dokonce 5 z 5! Stavba má dvě nadzemní podlaží a obytnou plochu 437 m2 + skladiště 52 m2 + sklepní prostory 35 m2. Zatímco v horním patře jsou pouze pokoje včetně krásného prostorného bytu majitelů, ve spodním se nachází velká jídelna, restaurace, kuchyň, výčep, lyžárna, kancelář majitele, sklady, 3 pokoje a jeden pokoj pro personál. Součástí přízemí je i relaxační zóna se saunou a velká terasa.

Penzion stojí na pozemcích o 865 m2, které jsou součástí prodeje. Na pozemku je dostatek parkovacích míst, která majitelům nemovitosti (po celý rok) generují zajímavý zisk. Budova byla v roce 2008 nákladně zrekonstruována a je velmi dobře udržovaná. Slouží jako penzion celoročně a díky výborné lokalitě a skvělé atmosféře má stálou klientelu mezi milovníky letní turistiky, cykloturistiky a zimních sportů
.
Další výhodou je, že v okolí není možná žádná další komerční výstavba, je zde stavební uzávěra. Možné jsou i jiné investiční záměry, které s vámi rádi prodiskutujeme a s jejich realizací pomůžeme. Penzion se nachází v naprosto výjimečné lokalitě v srdci Krkonoš, v blízkosti Sněžky a několika skiareálů (nejbližší Horní Malá Úpa je vzdálena pouhé 3 km).
Panenská příroda zaručuje návštěvníkům i obyvatelům penzionu naprostý klid a relaxaci. Turisté mohou využít cyklotrasy či skialpinistické a běžkařské trasy, které vedou přímo kolem budovy. Přímo u domu je také zastávka autobusu, k penzionu vede zpevněná asfaltová cesta celoročně sjízdná. Kromě skiareálu v Horní Malé Úpě mají lyžaři dispozici i 10 km vzdálený areál v Peci pod Sněžkou.

Přijďte se sami přesvědčit o atraktivitě nemovitosti na osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
21 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Malá Úpa
ID
33
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
524 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
437 m2
Plocha nemovitosti
865 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Bc. Denisa  Brtnická

Bc. Denisa Brtnická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malé Úpě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu