Prodej rodinného domu, Dolní Bukovsko, 260 m2 (ID: 3415693)

Dolní Bukovsko

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dolním Bukovsku

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji dům typu bungalov s dvěma bytovými jednotkami (3+kk, 206 m2 a 2+kk, 54 m2). Každý byt má vlastní vchod.
Okolo domu je vzrostlá krásně udržovaná zahrada s bazénem. Na zahradě je naprosté soukromí.

Dispozice domu:
Byty mají společný vchod s velmi prostornou halou. Obě bytové jednotky mají vlastní koupelnu, menší 2+kk disponuje koupelnou se sprchovým koutem, větší byt 3+kk má k dispozici velkou koupelnu s rohovou vanou. Za touto koupelnou je samostatná ložnice s šatnou. V obou bytových jednotkách je vybavená kuchyň. Ve větším bytě na kuchyň navazuje jídelní kout a rozlehlý obývák. Za obývákem je další ložnice se samostatným přístupem na terasu. Na terasu o ploše 55 m2 můžete vyjít také z obýváku a z vedlejšího menšího bytu. Na terasu navazuje bazén zapuštěný do země. Dům obklopuje krásně udržovaná zahrada o velikosti 983 m2. V zadní části zahrady jsou 2 zahradní domky. Před domem jsou 2 parkovací místa na vlastním pozemku.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev vody. Zdroj vody je z místního veřejného vodovodu.
Dolní Bukovsko nabízí moderní a pohodlné bydlení s veškerým zázemím. V Dolním Bukovsku obyvatelům mimo jiné slouží Lékařský dům s lékárnou, několik obchodů, restaurace, minipivovar, sportovní areál, Základní a Mateřská škola, výborné napojení na dálnici D3. Dolní Bukovsko se nachází v krásné oblasti Jižních čech přesně na pomezí Třeboňské kotliny a turistické oblasti Toulava. Z Bukovska je to do jihočeské metropole České Budějovice jen 20 minut autem.
Pokud hledáte velký rodinný dům, neváhejte nás kontaktovat, než Vás někdo předběhne.

PENB – průkaz energetické náročnosti, hodnota G.
Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií ukládá realitním kancelářím od 1.7.2015 povinnost zveřejňovat hodnotu energetické náročnosti prodávané nemovitosti. Pokud prodávající nemá průkaz energetické náročnosti (PENB), je zprostředkovatel povinen ze zákona uvést hodnotu G, ačkoliv označení nemusí odpovídat skutečnému stavu nemovitosti.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Dolní Bukovsko
ID
2153553647
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1260 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MYNARO.cz

Vodní 561/8a, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Martin Mynář

Martin Mynář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Bukovsku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu