Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Pohlova, 215 m2

Pohlova, Hradec Králové - Plácky

16 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 586 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Rádi bychom vám nabídli ke koupi luxusní rodinný dům s designově řešeným interiérem a upravenou zahradou v ulici Pohlova, Hradec Králové. Dvoupodlažní dvojdům s ideální dispozicí 6+kk a celkové podlahové ploše 215 m2 je po kompletní nákladné rekonstrukci. Při rekonstrukci byl kladen důraz především na vysokou kvalitu provedení, maximální komfort a výběr špičkových materiálů.
Přízemí slouží jako společenská zóna, tvoří jej otevřený obytný prostor propojený s kuchyní a jídelnou. Dále je zde také vstupní hala, šatna, koupelna s walk-in sprchovým koutem s hlavovou sprchou a toaletou a pracovna. Z obývacího pokoje a jídelny je přístupná zahradní terasa. Patro je pojato jako privátní obytná zóna a nachází se zde hlavní ložnice, tři samostatné neprůchozí pokoje a koupelna se světlovodem pro přirozené denní světlo. Elegantní stříkaná bílá kuchyň s praktickým ostrůvkem disponuje velkorysou pracovní deskou z vysoce kvalitního materiálu Technistone a vestavěnými spotřebiči vyšší řady prémiové značky Siemens.
Standard domu tvoří dřevěná okna, laminátová podlaha Pergo nejvyšší řady a keramická dlažba. Dále také krbová vložka s nerezovým komínem, změkčovače vody a praktické vestavěné úložné prostory. Teplo v domě je zajištěno plynovým kotlem a podlahovým teplovodním vytápěním. Na střeše jsou umístěny solární panely pro ohřev vody a také bazénu. Díky množství velkoformátových oken proudí do domu dostatek přirozeného denního světla, které je nezbytné pro psychickou i fyzickou pohodu. Dům střeží kamerový systém a čidla pohybu.
K domu náleží pečlivě udržovaná zahrada o celkové výměře 602 m2, na které je situovaný velký slaný bazén s protiproudem a prostorná pergola. V suterénu pod prostorem pergoly se nachází také klubová část, kde je umístěna kuchyňka a posezení a bar. Parkování automobilu je možné v přilehlé garáži. Celý objekt je oplocen a díky vzrostlé zeleni nabízí maximální soukromí.
Hradec Králové nabízí plnou občanskou vybavenost, funguje zde například mateřská a základní škola, supermarkety, restaurace a další. V místě je výborná dopravní dostupnost cca 200 m je vzdálena zastávka MHD, odkud jezdí pravidelné spoje do centra města.
Nemovitost vám rádi ukážeme na osobní prohlídce. Financování zajistíme.

Parametry domu

Cena
16 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pohlova, Hradec Králové - Plácky
ID
1112
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
215 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
602 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svoboda & partneři s.r.o.

Velké náměstí 147/12, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Ing. Petr Čírtek

Ing. Petr Čírtek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu