Prodej rodinného domu, Hradec Králové, 160 m2 (ID: 3498800)

Hradec Králové - Kukleny

12 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc

(Konečná cena)

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nový nízkoenergetický rodinný dům, který je součástí nového projektu přímo v Hradci Králové, konkrétně mezi ulicemi Pardubická a Kudrnova (v přímém sousedství fotbalového hřiště Olympia).

Při výstavbě rodinného domu dbáme na následný velmi úsporný provoz při vysokém standardu použitých technologií. Samozřejmostí jsou tedy akustické cihly, podlahové topení, tepelné čerpadlo, rekuperace, hliníková okna (trojsklo), vylepšená tepelná izolace (zateplení domu), regulační technika a příprava na fotovoltaiku.

Rodinný dům má dispozici 5+kk s podlahovou plochou 160 m2, který je koncipovaný jako dvoupodlažní dům. V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a jídelnou, koupelna s WC, předsíň a technická místnost. V prvním patře se nachází ložnice se šatnou, dva dětské pokoje, koupelna s WC a pokoj pro hosty nebo pracovna. Každý dům disponuje předzahrádkou, garážovým stáním pro 1 automobil a před domem jsou další 2 parkovací stání. Celková plocha pozemku je 340 m2.

Klienti si mohou upravit vnitřní dispozice dle svých představ a individuálně vybrat z nabídky dekorů obkladů, dlažby, podlahy a interiérové dveře včetně obložkových zárubní od předem určených dodavatelů stavby.

Parametry domu

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Hradec Králové - Kukleny
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
340 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Pavel Haleš

Pavel Haleš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu