Prodej ubytování, Rajnochovice, 230 m2 (ID: 3416987)

Rajnochovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info o ceně v RK)

Prémioví partneři v Rajnochovicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi investiční nemovitost v Rajnochovicích, kde je skvělý vzduch a okolí, takže nyní pár informací k nabízené nemovitosti.
Restaurace se nachází v malebné části obce Rajnochovice, situovanou v okrese Kroměříž. Tato nemovitost je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají ziskový podnikatelský projekt s vysokou návratností investice.

Jedná se o patrový objekt postavený z cihlového materiálu, který nabízí vynikající potenciál pro různé druhy podnikání. S celkovou zastavěnou plochou 549m² a užitnou plochou 230m² poskytuje dostatek prostoru pro rozvoj vašeho byznysu.

Restaurace je ve velmi dobrém stavu, řešena je samostatným vstupem do lokálu s barem, kde je místo téměř pro třicítku lidí a je plně vybavená, což umožňuje okamžitý provoz.

K dispozici je vybavená kuchyně, dětský koutek, sociální zařízení včetně kanceláře a skladových prostor. Celý objekt je napojen na kompletní inženýrské sítě, elektřinu a plyn. Vodovodní řád je napojen na odpadní jímku s přepadem.

V suterénu je dále k dispozici cca 300m2 plochy k vybudování sálu nebo několik hostinských pokojů. V podkroví objektu lze vybudovat penzión včetně veškerého vybavení, k ubytování návštěvníků Rajnochovic.

Kromě toho je v okolí dostatek občanské vybavenosti, která přitahuje místní obyvatele a turisty. V blízkosti se nachází škola, školka a pošta, což zajišťuje pravidelný proud potenciálních zákazníků.

Dostupnost je zajištěna přes silnici, což usnadňuje přístup jak pro zaměstnance, tak pro zákazníky. Díky výhodné poloze v malebné části obce Rajnochovice se tato nemovitost stává atraktivním místem pro potenciální investory.

Celkově lze říci, že tato restaurace nabízí skvělou investiční příležitost s vysokým potenciálem návratnosti investice.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info o ceně v RK
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Rajnochovice
ID
2092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
230 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
549 m2
Plocha nemovitosti
549 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Lokální plynové
Doprava
Silnice
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Petr Dragoun

Petr Dragoun

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Rajnochovicích?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu