Prodej rodinného domu, Znojmo, 70 m2 (ID: 3417127)

Znojmo-město

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Znojmu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu 3+kk rodinného domu v části obce Znojmo-město, v obci Znojmo, okres Znojmo. Tento samostatný cihlový dům se nachází na ploše parcely o rozloze 634m².
Dům disponuje 3 pokoji a je patrového typu s dvěma podlažími. Celková zastavěná plocha činí 40m² a užitná plocha dosahuje 70m².

Při výstavbě tohoto objektu byly použity moderní stavební materiály, je zateplen, moderní plastová okna s izolačním trojsklem, topení je el. podlahového v kombinaci s tepelným čerpadlem vzduch-vzduch, které zajistí příjemnou teplotu po celém domě a v letním období nabízí možnost chlazení.
Tato novostavba je ve výborném stavu a čeká na nové majitele, kteří si zde budou moci vytvořit svůj vysněný domov.
Okolí nabízí klid a pohodu, ideální pro rodinný život. Blízkost přírody a zároveň dostatečná dostupnost veškeré občanské vybavenosti dělá z této nemovitosti skvělou volbu pro ty, kdo hledají ideální kombinaci všeho.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 2. 2024
Adresa
Znojmo-město
ID
6792
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
40 m2
Plocha nemovitosti
634 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 260 lidí

Prodejce

Jan Machát

Jan Machát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu