Prodej bytu 4+kk, Olomouc, Železniční, 100 m2 (ID: 3417704)

Železniční, Olomouc - Chválkovice

9 241 571 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 043 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Prodej bytu 4+kk, č.1.7 Olomouc - Chválkovice, s plochou bytu 100,3 m2 v 3NP. K bytu je zastřešená terasa 27,2 m2 a možnost garáže 28,4 m2 za cenu 653 200,-Kč. Kolaudace domu začátek léta 2024.
Dům projektu Zahrady Chválkovice - II. etapa je koncipován jako bydlení moderního stylu. Do ceny bytu již bylo zahrnuto nové bateriové úložiště pro lepší využití energie z FVE, což zohledňuje nejen samotné úložiště, ale také přípravu zcela nového samostatného požárního úseku pro toto zařízení. Všechny byty budou postaveny z cihelných bloků. Vnější plášť domu uzavře tepelně-izolační polystyren v tloušťce 200 mm a omítka. Všechny jednotky budou vybaveny podlahovým vytápěním „teplovodního typu“. Dům bude napojen nejmodernějším a nejrychlejším datovým médiem optickým vláknem k datové síti. Standardem většiny bytů bude také samostatná garáž. Snažíme se myslet opravdu na všechno, takže okna budou opatřena tzv. podomítkovými boxy na venkovní žaluzie. Abyste si mohli dobře odpočinout náleží ke každému byty také částečně zastřešená terasa pro letní posezení nebo grilování s přáteli. Ke každému bytu se počítá také se "sklepním" prostorem. U většiny bytů je tento prostor součástí garáže. U nejmenších bytů, které garáž nemají, je zde samostatná, zděná sklepní kóje. Střecha domu bude osazena fotovoltaikou pro potřeby Společenství vlastníků jednotek (SVJ). V ceně domu je navrženo i standardní vybavení - koupelny, podlahy, vyjma kuchyně. Dům bude osazen výtahem Schindler. U domu budou umístěna venkovní parkovací stání.
Všechny benefity bytů jako např. Vstup na terasu z obývací místnosti bezprahovým HS portálem, přívod datových sítí optickým kabelem, výtah od švýcarské společnosti Schindler, využití FVE na střeše domu a nově i bateriového úložiště nejen pro společné prostory domu a společný ohřev vody, ale i pro spotřebu v jednotlivých bytech nebo opravdu velká rozloha slunných teras.

Parametry bytu

Cena
9 241 571 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Železniční, Olomouc - Chválkovice
ID
02421
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Czech Trend

Wellnerova 1215/1, Olomouc, Nová Ulice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Michaela Žďárská

Michaela Žďárská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu