Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Františkovy Lázně, Plynárenská, 11696 m2

Plynárenská, Františkovy Lázně

52 632 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 250 829 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Františkových Lázních

Informace k pozemku

Hledáte ideální místo pro svůj investiční projekt? Chcete si splnit svůj podnikatelský sen? S potěšením Vám mohu nabídnout unikátní pozemek parcelní číslo 67/13, jakožto jedinečnou investiční příležitost s možností výstavby, který svou rozlohou 11 696 m2 skýtá široké možnosti využití. Pozemek se nachází ve vyhledávané lokalitě Františkových Lázní nedaleko lázeňského centra města.
Díky své poloze a velikosti je ideální pro komerční i rezidenční využití. Můžete zde vytvořit vysněné ubytování pro rodiny i jednotlivce nebo ubytování hotelového typu pro lázeňské hosty, návštěvníky Františkových Lázní a okolí, komerční prostory, konferenční prostory či místnosti pro obchodní jednání a školící místnosti. Můžete tak vytvořit místo, které bude sloužit nejen k bydlení, ale také k relaxaci a odpočinku.
Dle platného územního plánu se pozemek skládá z části Plochy smíšené obytné – městské (SM.1) a z části Plochy občanského vybavení – sportovního (OS.1) a malé části Plochy veřejných prostranství (PV).
Plochy obytné - městské jsou určeny především pro bydlení, občanské vybavení a drobnou výrobu a služby. Vedle toho umožňuje podmíněné umístění lázeňských zařízení. Pro tyto plochy je stanovena maximální výška 13 metrů + podkroví a minimální procento ozelenění 40 %. Plochy občanského vybavení jsou určeny především pro sportovní areály a hřiště. Pro tyto plochy se stanoví maximální výška zastavění 10 metrů + podkroví a minimální procento ozelenění 30%. Plochy veřejného prostranství vymezují převážně zpevněná veřejně přístupná prostranství, jako jsou náměstí, ulice, veřejné cesty apod.
Předchozí majitelé koupili tento unikátní pozemek s jasným cílem postavit zde výjimečný hotel. Pro Vaši představu můžeme předložit koncept architektonicko-urbanistické studie. Projekt „Labutí jezírko“ byl v roce 2007 Městským úřadem Františkovy Lázně, odborem stavebního a životního prostředí, potvrzen jakožto záměr, který je v souladu s územním plánem.
K dispozici je dále Znalecký posudek z roku 2013 a Audit společnosti KPMG z roku 2008.
Kupní cena této unikátní investiční příležitosti je 52.632.000,- Kč. Výše kupní ceny je pro vážné zájemce k jednání. Vlastník nemovitosti souhlasí, aby úhrada části nebo celé kupní ceny byla financována z prostředků úvěru poskytovaného bankou na základě zástavního práva k nemovitosti.
Pozemek je vlastněn účelovou společností s ručením omezeným. Prodej je možné realizovat jako prodej nemovitosti i jako prodej společnosti.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Ráda Vám pomohu s realizací Vašeho snu a těším se na spolupráci.

Parametry pozemku

Cena
52 632 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Plynárenská, Františkovy Lázně
ID
N00229
Plocha nemovitosti
11696 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Andrea Polák

Ing. Andrea Polák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Františkových Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu