Prodej bytu 2+kk, Brno, Lidická, 61 m2 (ID: 3420139)

Lidická, Brno

9 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 607 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi prostorný byt 2+kk o velikosti 58,8 m2 a balkonem o velikosti 5,2 m2 s nádherným výhledem na pak Lužánky a Černá Pole, realizovaný v rámci developerského projektu v atraktivní lokalitě v centru Brna, naproti největšímu brněnskému parku.

Byt č.705 se nachází v 7. nadzemním podlaží. Dispozice bytu je řešena velmi účelně, samozřejmostí jsou místa pro vestavné skříně, koupelna vybavená sprchou, samostatné WC, pokoje mají dostatek úložného prostoru. V ceně bytu je sklep o velikosti 3,4 m2. Tato jednotka je vybavena rekuperací a přípravou pro klimatizaci.

Byt je kompletně dokončen, řádně zkolaudován a připraven k převzetí a užívání
Vybavení bytu odpovídá vysokému standardu této lokality: v ceně jsou vstupní dveře 3. bezpečností třídy, interiérové dveře o výšce 210 cm, kvalitní vinylové podlahy, obklady i dlažby, moderní zařizovací předměty v koupelnách, na oknech venkovní hliníkové žaluzie.

K bytu je možno přikoupit garážové stání v suterénu domu, odkud vyjedete výtahem do Vašeho patra.

Celý dům Rezidence Central Park odpovídá aktuálním trendům. Okouzlí Vás určitě i těsná návaznost na park Lužánky, výhled a krásné vstupní prostory domů obložené reprezentativním kamenným obkladem. V souladu s posledními ekologickými trendy má dům zelenou intenzivní střechu, která slouží obyvatelům jako relaxační pobytová zahrada domu. Více nawww.centralparkbrno.cz

Parametry bytu

Cena
9 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Lidická, Brno
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Impera styl

Hlinky 45/114, Brno, Pisárky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Bakalová

Ing. Lucie Bakalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu