Prodej vily, Praha - Dejvice, Na Pískách, 420 m2 (ID: 3420162)

Na Pískách, Praha 6 - Dejvice

46 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 220 176 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Objevte šarmantní vilu v srdci Prahy
Vstupte do světa elegance a luxusu s touto nádhernou čtyřpatrovou vilou, umístěnou v prestižním pražském okrese Dejvice, Praha 6. Tato historická perla, postavená na počátku 20. století, byla pečlivě obnovena v letech 2008-2009, kde každý detail byl promyšleně rekonstruován, aby splňoval moderní standardy pohodlí a zároveň zachovával svůj autentický charakter.

Unikátní interiér plný přepychu
Vila nabízí kompletní vybavení a nábytek, který je součástí prodeje, a poskytuje tak bezproblémový přechod pro své nové majitele. Každé patro vily je vybaveno kuchyní a koupelnou s WC, navrženými tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější vkusy. Designéři zde pracovali s láskou k detailu, vytvořili jedinečné interiéry a doplnili je autorskými freskami, které dodávají každému prostoru neopakovatelnou atmosféru.

Wellness a relaxace ve vlastním domově
Představte si relaxaci ve vlastní sauně z americké vrby či odpočinek v jacuzzi pro 8 osob, vše v soukromí vašeho domova. Vila nabízí tyto a další wellness prvky pro maximální pohodlí a relaxaci.

Flexibilní možnosti využití
Ať už hledáte prostorný rodinný domov nebo hledáte investiční příležitost, tato vila nabízí nekonečné možnosti. S několika samostatnými bytovými jednotkami je ideální pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy, nebo kombinací osobního bydlení a pronájmu.

Exkluzivní poloha a panoramatický výhled
Umístění v Dejvicích, jednom z nejžádanějších pražských okresů, zaručuje, že budete mít k dispozici vše, co město nabízí, a zároveň si užijete klid a soukromí. Panoramatický výhled na Prahu a Pražský hrad z oken čtvrtého patra je dechberoucí a dodává tomuto domovu další rozměr exkluzivity.

Investice do budoucnosti
S možností koupě jako fyzická osoba nebo prostřednictvím společnosti s ručením omezeným, která byla založena speciálně pro tento účel, nabízí tato vila flexibilní investiční příležitost. S obytnou plochou 420 m2, zastavěnou plochou 142 m2 a zahradou o velikosti 167 m2, je tento domov pravou volbou pro ty, kteří hledají luxus, komfort a styl.
Cena s firmou: 46 200 000 Kč
Cena bez firmy: 52 500 000 Kč


Nenechte si ujít šanci vlastnit tento klenot v srdci Prahy. Kontaktujte nás pro více informací a objednejte si prohlídku této výjimečné nemovitosti dnes.

Parametry domu

Cena
46 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Na Pískách, Praha 6 - Dejvice
ID
N309
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
420 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
420 m2
Plocha nemovitosti
167 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Olga Achkasova

Olga Achkasova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu