Pronájem bytu 2+kk, Litvínov - Horní Litvínov, Koldům, 49 m2

Koldům, Horní Litvínov

6 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Holé nájemné 6.500,-Kč + zálohy dle evidenčního listu 4.000,-Kč + elektřina a internet.)

Prémioví partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Máme tu pro vás jedinečnou příležitost a to nabídku podnájmu bytu. Tento byt má dispozici 2+kk, což znamená, že je zde jeden samostatný pokoj, obývací pokoj a kuchyň. Rovněž je důležité zmínit, že byt má plochu 49 metrů čtverečních, kterou si můžete přizpůsobit dle svých potřeb a představ.

Tento byt se nachází ve třetím patře budovy. To je vynikající pro ty, kdo si potrpí na vysoký výhled a oceňují klid a soukromí, které vyšší patra nabízejí. A nebojte se, nemusíte se obávat představy stoupání po schodech, protože budova je vybavena čtyřmi výtahy. Tyto výtahy jsou pravidelně udržované a jsou dostatečně velké pro komfortní cestování.

Co se týče stavu bytu, je třeba zmínit, že prošel částečnou rekonstrukcí. Bylo to nezbytné, aby byt odpovídal současným standardům a aby byl co nejkomfortnější pro své obyvatele. Jednou z hlavních výhod této rekonstrukce je nově zařízená koupelna, wc a kuchyně. Koupelna a záchod jsou vybaveny novými sanitárními prvky a mají moderní design.

Lokalita, ve které se byt nachází, je velmi klidná. To je ideální pro ty, kdo si chtějí odpočinout od shonu a hluku města, a hledají klidné a tiché místo k bydlení. Tato lokalita je také bezpečná, takže se nemusíte obávat o svou bezpečnost ani bezpečnost své rodiny.

Nakonec bych rád zdůraznil, že byt má lodžii. Tato lodžie je ideální pro ty, kdo si rádi užívají venkovní prostor, aniž by museli opustit pohodlí svého domova. Lodžie nabízí krásný výhled na okolí a je skvělým místem pro relaxaci, čtení knihy nebo jen pro vychutnání si ranní kávy.

Jde o dlouhodobý podnájem, což zaručuje stabilitu a jistotu. Ale než se rozhodnete, nabízíme možnost si byt prohlédnout virtuálně, z pohodlí vašeho domova. Je to jednoduchý způsob, jak získat jasnou představu o dispozici bytu a rozmístění jednotlivých místností.

Měsíční nájemné pro jednu osobu je 6.500,-Kč plus fond oprav a voda v hodnotě 4.000,- Kč. Každá další osoba navýší nájem o 900,-Kč. Elektrická energie a internet jsou placeny nájemcem podle jeho spotřeby.

Při podpisu smlouvy je nutno zaplatit nájem v daném měsíci, což je 10.500,-Kč, dále jednu kauční složku ve výši 10.500,-Kč a provizi ve výši 10.000,-Kč. Bohužel, v tomto konkrétním bytě není možné uplatnit příspěvky na bydlení.

Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Parametry bytu

Cena
6 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Holé nájemné 6.500,-Kč + zálohy dle evidenčního listu 4.000,-Kč + elektřina a internet.
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Koldům, Horní Litvínov
ID
MR12424
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
49 m2
Patro
3. z 12
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
49 m2
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
MHD, Autobus
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Oldřich Humpolec

Oldřich Humpolec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Litvínově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu